zaterdag 31 maart 2018

Vrolijk Pasen.../ Happy Easter....

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart :P. Vandaag "hop" ik even door naar weer een feest namelijk Pasen.....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today we are "hopping over" to another feast namely Easter....


Met een papierpakket dat in 2016 gratis bij een Engels magazine zat, wat stansen en stempels heb ik deze twee kaarten gemaakt.

With a free paperstack that came in 2016 with an English magazine, some dies and some stamps are these two cards made.


Hier heb ik een konijntje uitgeknipt en licht verhoogd op twee vierkanten geplakt die gestanst zijn met een stans van de Action. Het bijpassende dessin-papier is ingelijst in een frame dat gestanst is met een schulpjesframe. Aan de zijkant hiervan een labeltje met tekst geplakt.

Here I used a frame die and two square dies. Do you see the label at the side?


Voor deze kaart twee "pagina's" gestanst en schuin op elkaar geplakt. Aan de gele "pagina" een tabje gemaakt met de tekst "ik wens jou" en dan gestempeld in geel op wit "Vrolijk Pasen". Afgewerkt met een strikje en pareltje.

For this card I used a "page" die, a square die and some stamps.
With these cards I wish you all a Happy Easter.
Thanks for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Met deze kaarten wens ik jullie ook een heel Vrolijk Pasen.
Dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*magazine "making special cards" issue 4 spring 2016,    *MFT-dies-Notebook Edge,    *tekststempel-KJ1705-Marianne Design.