vrijdag 27 mei 2022

Hieperdepiep...

 Hallo lieve mensen, eerst even een vraag/opmerking. Gisteren heb ik bij iedereen die meedeed aan de kerstkaartendonderdag een reactie geplaatst (proberen te plaatsen). Het was een CRIME. Soms een aantal keer proberen en dan lukte het, soms met mijn telefoon want dan lukte het wel pfft. Ik hoop dat ze allemaal aangekomen zijn want ik zou het jammer vinden dat jullie denken dat ik niet reageer. Kijken jullie ook op het dashboard bij reacties? Daar staan vaak wel alle reacties en moet je handmatig aangeven dat het geen spam is zodat het onder je post komt te staan? Verder weet ik ook niet wat ik eraan kan doen. Leuk is anders !!!

Laatst heb ik wat leuke stansen bij de Action weten te scoren en dit is er één van.


Het is een borduurtag met aan de bovenkant een opengewerkte vlinder. Een patroontje van een cupcake met een kers op de top geborduurd. Kleine pareltjes als sprinkels. Het achtergrondpapier is gestanst met een stiksteekjes stans. Er zitten allerlei zachte kleurtjes in. Hieperdepiep is een stempel van Marianne Design.


Ik heb de grote vlinder nog een keer uit het gekleurde papier gestanst en van het label afgeknipt. Alleen met het lijfje vastgeplakt op de witte vlinder van het label. Bewerkt met glitterlijm. Omdat ik het bovenaan wat kaal vond heb ik nog twee kleine vlindertjes gestanst (Marianne Design). Achter de opengewerkte vleugeltjes wat vellum geplakt en daar weer wat glitterlijm opgedaan.

Deze kaart link ik bij Mijn Hobbyhonk Challenges waar ze vlinders in de hoofdrol willen zien.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda