donderdag 13 juni 2024

Snoesjes in de winternacht...

 Hallo lieve allemaal, en daar zijn we weer! Tijd lijkt steeds sneller te vliegen en het is weer "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas. Vandaag mag ik samen met Jantine (Kaartjes) een inspiratiekaart laten zien op het blog van 52 WTC. Ik heb een reminder gemaakt voor de lopende challenge (winternacht)....


De layout is gemaakt met een stans van Marianne Design. Ik vind dit een fijne stans omdat hij zo lekker "aankleedt". Het dessinpapier is ook van Marianne Design. Het dennentakje opgehangen met een opengewerkte strik van Amy design. De boompjes (Jeanine's art) bieden een beetje beschutting tegen de wind dus ze zitten er best gezellig bij . 
De tekst van Crealies en de geponste ster heb ik met glitterlijm bewerkt.


De rand met open sterretjes (Action) maakt het extra feestelijk en geeft nog meer de indruk van "middernacht" vinden jullie niet?

Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken.
Voor de lopende challenge kun je je kerstkaart HIER (KLIK) linken.

Aan de zijkant van de pagina bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/ vind je ook mijn andere dt-maatjes met hun mooie kerstkaarten.

Dank je voor je bezoekje, zondag ben ik er weer met mijn kaart voor Ans (de kaarten van ons mam) want zij mocht afgelopen dinsdag 11 juni haar verjaardag vieren. Ik wens jullie een fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda