donderdag 24 februari 2022

Ruitjes en/of stippen bij 52 weeks to Christmas

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik waardeer het echt dat jullie de tijd nemen om een reactie achter te laten.
Vandaag is het alweer de laatste donderdag van februari en dus tijd voor een nieuwe challenge bij 52 WTC. Deze keer willen we graag ruitjes en/of stippen op je kerstcreatie zien....


...ik heb gekozen voor ruitjes in rood-wit-groen (CraftSensations). Daarop een aantal grappige plaatjes die ik van een van mijn knutselvriendinnen heb gekregen. Het stervormig stansje dat erachter zit (moeilijk op de foto te zien) is al heel oud (Nellie Snellen multiframes)


Als je de kaart opendoet komt achter de schuifjes het olijke snoetje van deze vrolijke kerstman tevoorschijn....


En zo ziet het eruit als de kaart helemaal open is. Hier zie je ook goed dat op de groene ruitjes een metalic laagje zit dat meteen een feestelijke glans aan de kaart geeft.

Op het blog van 52 weeks to Christmas staan ook de mooie kaarten van mijn teamgenootjes om jullie inspiratie te geven. Doen jullie weer gezellig mee? Morgen verschijnt de link op 52 WTC.

Heb je voor deze donderdag ook een kerstkaart gemaakt die je wilt delen dan kun je die tot vanavond 23:55 uur linken bij 52 WTC en kunnen jullie gezellig bezoek verwachten van ons.

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda