donderdag 5 januari 2023

Kerstbomen, koffie en koekjes...

 Hallo lieve mensen, een beetje een vreemde titel maar dat komt omdat er een nieuwe challenge start op het challengeblog van De Egel EN vandaag is het tijd om jullie te herinneren aan de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas.

Ik begin met de lopende challenge bij 52 WTC (KLIK): daar willen we graag kerstbomen op je kaart/creatie zien. Je kunt tot vanavond 23:55 HIER(KLIK) je kerstkaart voor de challenge linken.
Dit is mijn reminder....


De kerstbomen zie je op het dessinpapier :) van Decotime. Een plaatje van Winnie (Polkadoodles) op een zilverkleurige cirkel (Nellie Snellen) geplakt. De zwarte cirkel met takjes en blaadjes is van Amy Design. De tekst heb ik uit een blok van CraftSensations. De strik en glittersteentjes geven een feestelijk effect vind ik.

Heb je een kerstkaart gemaakt die niet voor de challenge bestemd is dan kun je die HIER(KLIK) linken. Tot vanavond 23:55 uur. Ik ben benieuwd naar jullie kerstbomen.

***********************************************************************************

De nieuwe challenge bij De Egel luidt: "alles wat begint  met de letter K". Nu denken jullie natuurlijk: "kerstbomen beginnen toch ook met de letter K?" Dat klopt maar wij als dt hadden afgesproken om géén kerst te maken en dus ga ik voor koffie met koekjes hihi...


Ik heb de cirkel layout stans van Marianne gebruikt in combinatie met koffieboontjes op dessinpapier (Joy). Ook de koffiebekers en koekjes zijn stansen van Marianne Design. Het chocolade-koekje met glossy accents bewerkt en de andere koekjes aan de randen met distress-inkt. Ik zou er zo in happen LOL. De leuke tekststempel vond ik onlangs bij Boekenvoordeel.
De challenge bij het challengeblog van De Egel loopt tot 19 januari 20:00 uur Ned. tijd.  

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze gave stans (vind ik) als prijs voor deze challenge beschikbaar gesteld. 


Als je meedoet, veel succes en plezier gewenst. Je mag maximaal 3 inzendingen insturen ;P

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (vergeet niet je spam te checken).
Lieve groetjes Miranda