donderdag 21 april 2022

Nog steeds onderweg...week 16

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn laatste posts. Zo met zo'n lang weekend ertussen vliegen de weken voorbij en het is alweer "kerstkaartendag bij 52 weeks to Christmas" ...


Tijdens de challenge "Driving Home for Christmas" had ik een extra afdrukje gemaakt en die kwam deze week goed van pas om deze kaart te maken :). De sneeuwvlokken zijn los opgeplakte cirkels en de "weg" is zelf getekend. Het ijzelt een beetje zoals je ziet aan de schittering op het wegdek. Hopelijk komen ze heelhuids thuis voor kerstmis. De stempels zijn uit een set die bij een Engels Magazine zaten in 2018 (Winter Woodland Stamps by Sheena Douglas.)

Hebben jullie deze week ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die op het blog van 52 WTC (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur. Daar vind je ook de inspiratiekaarten van mijn dt-maatjes Ineke en Bep. Aan de zijkant van het blog staan mijn overige dt-maatjes en ik met onze inspiratiekaarten. Veel plezier met kijken en misschien wel ideeën opdoen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda