zondag 15 januari 2023

Verjaardagen Gerie en Eri..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor het medeleven t.a.v het overlijden van mijn vader. Dat doet me goed evenals de vele mooie condoleancekaarten die ik mocht ontvangen. Voor nu een algemeen dankjewel daarvoor.

Gisteren was Gerie (scraptastische hobby) jarig. Ik heb haar een felicitatiekaart gestuurd die goed ontvangen is. Toch laat ik die pas vrijdag zien want ik heb hem gecombineerd met de nieuwe challenge die dan bij De Egel start.

De felicitatiekaart voor Eri (Eri's Kaartenblog) kan ik jullie al wel laten zien :).


Het is een liggende kaart geworden in een beetje vintage/shabby chic stijl. Ik vertoefde nog in die sfeer vanwege de kaart voor Gerie hihi. De randen van het dessinpapier (Pion) met de distresser bewerkt, wat kleine scheurtjes erin en voorzien van een geborduurd stiksteekje (met de hand).
Een strook dessinpapier door de ribbelmaker gehaald. Daarop een satijnen lint met pareltjes en daaronder een kanten randje.


Het plaatje (Pion) "ingelijst" in een frame van Joy/Noor, al een oudje maar ik vind hem nog steeds mooi. Rondom ook plakpareltjes geplakt. In de bloementoef, van gekochte bloemetjes, zitten sprieten/takjes die ook bij de ovale stans zitten. De tekst is ook van Pion en heb ik gestanst met een ovale stans van Nellie Snellen. Ook die randjes met de distresser bewerkt.

Heerlijk om zo te prullen met van alles en nog wat. Eri heeft hem goed ontvangen.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier, plaatje, tekst-Pion-Garden of Hope (2021),   *stans-Joy/Noor-6002/0258,    *ovaal-Nellie Snellen-MFD057,
*ribbelmaker, kant, plakpareltjes, distresser, bloemetjes,lint, borduurgaren.