zondag 16 januari 2022

Suzan is jarig...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart met ingekleurde vogeltjes.
Vandaag is Suzan, dt-maatje bij 52 WTC jarig en daar is deze kaart voor gemaakt....


Ik heb een witte basiskaart gesneden, daarop een gestanst vel met schulprandjes. De grote letters van Crealies gebruikt. De gestempelde tekst is van een nieuwe set van Marianne Design. Het dessin-papier is van Maja Design en ik vind de kleurtjes zo mooi, al een beetje voorjaar ;)


Dit lieve meisje past qua kleurtjes perfect bij het dessinpapier. Ik heb haar uitgeknipt en wat verhoogd opgeplakt. Op haar vleugeltjes een beetje glitterlijm gebruikt. De kleine vogeltjes scharrelen gezellig aan haar voetjes rond.


Aan de binnenkant deze grote tekst weer eens gestempeld met bruine inkt, een strookje dessin-papier en nog meer vogeltjes. Ik heb deze kaart dinsdag op de post gedaan en ga ervan uit dat hij goed aangekomen is.

Deze kaart link ik bij de bingo-challenge van 2 sisters on the blog met het rijtje tekst, nieuw (tekststempel van Marianne Design) en vogel.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag nog en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*geschulpt vierkant-Crealies-CLnestXXL70-squares with open scallop,   *letters-Crealies-CLCZ102jarig,    *dessin-papier- Maja Design- Enjoying outdoors(2015),    *tekststempel-CS1087-Marianne Design,    *vogeltjes-LR0204 en LR0205-Marianne Design,   *grote tekst binnenkant-CraftEmotions-130501/1825,    *glitterlijm