zondag 27 augustus 2023

Zoem,zoem,zoem,zoem...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Inderdaad lang leve sketches als de inspiratie ontbreekt zoals GerJanne zei hihi. Ook is het dan altijd leuk om iets op ons knutselclubje te maken, de dames hebben andere ideeën en materialen en zo maak ik ook eens andere soort kaarten, zo ook deze..


Het is wel een lastige om goed te fotograferen. Het is een drieluik gemaakt van voornamelijk mica. Hier is hij helemaal opgevouwen. Ik weet niet van welk merk de materialen zijn want mijn knutselvriendin brengt de gestanste materialen mee..


Zo is de kaart één keer geopend en je plakt dan aan de andere zijde het bijtje in spiegelbeeld ertegenaan.
De honingpot is niet in spiegelbeeld geplakt, daar kijk je gewoon tegen de achterkant aan.


Zo is hij helemaal geopend. Het laatste paneel is wel gewoon dicht zodat er op de achterzijde geschreven kan worden. Daar zie je een vrolijk bijtje uit de honingraat duiken richting de bloemetjes.


Ik vind dit leuk om te maken maar weet nooit zo goed naar wie ik zoiets kan sturen. Wordt het niet "kinderlijk/kinderachtig" gevonden??? Nu was één van de dames bijna jarig en die was wég van deze kaart en de bijtjes. Zij had haar kaart nog niet klaar en dus heb ik de mijne naar haar gestuurd zodat ze nog een voorbeeld had hihi.
Zouden jullie dit naar iedereen sturen? Ik ben benieuwd.

Hier klettert de regen er flink uit. Tim gaat Formule een kijken en ik ga aan de freubel, heerlijk dat het niet zo benauwd is.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda