woensdag 5 juli 2023

Nostalgisch/Vintage mét sketch...

 Hallo lieve medeblogsters, het is weer zover, er start een nieuwe challenge bij De Egel en deze zal een hele maand duren in verband met de zomer(vakantie). Je hebt dus tot 4 augustus 20:00 uur Nederlandse Tijd om mee te doen.
Deze keer heeft Erica deze sketch ontworpen....


....en je mag hem spiegelen/draaien etc., als de sketch maar duidelijk herkenbaar blijft. Dit is de kaart die ik ter inspiratie maakte...


Het dessinpapier is uit 2015 van Maja Design evenals het plaatje. De auto ingelijst in een frame van Noor/Joy. Om het plaatje een zilverkleurig kralensnoertje omdat die oude auto's van die mooie chromen bumpers hadden. De tekst is gestempeld en is volgens mij ook een liedje van Cliff Richard (voor de "oudjes" onder ons whahaha). De leuke bloemetjes heb ik pas en zijn van Marianne Design.


Ik heb van de sketch gebruik gemaakt om een extra flap toe te voegen. Als je de auto omklapt komt dit bosje rozen en nog een tekst tevoorschijn.
Aan de linkerkant nog een strookje zwart kant en ook nog een zilver kralensnoertje.
Zelf vind ik het een leuke sketch die ik zeker vaker ga gebruiken, al dan niet met flapje.

Doen jullie gezellig mee? De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs ter beschikking gesteld voor de winnaar van de challenge.


Kun je meer inspiratie gebruiken? Neem dan een kijkje op het challengeblog van De Egel naar de mooie kaarten van mijn dt maatjes.

Dan was ik nog blij verrast dat ik bij Carlin's Kaartenparadijs met de kaart voor Nelleke  (KLIK) in de top 3 ben geraakt en gast-designer mag zijn in augustus. Heel leuk!
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatjes-Maja design- summercrush 2015,     *bloemetjes-LR0815-Marianne Design,   *open cirkel-Noor/Joy-6002/1599,     *cirkel-Nellie Snellen-MFD055,    *tekststempel-Crafter's Companion-vintage floral phrases,   *tekst binnenin-Tim Holtz