donderdag 14 augustus 2014

Get ready...21 !!

Het regent, het regent de pannekes worden nat....haha. jullie snappen het al, het regent dat het giet hier in Brabant. Ik kan er even niet mee zitten want er zijn binnenshuis ook weer genoeg (leuke) dingen te doen...freubelen en bloggen bijvoorbeeld ;p.
Dinsdag j.l werd onze jongste dochter 21 jaar....en dat verdiend een kaartje natuurlijk, zeker omdat ze nog steeds voor stage in Malaga is.
Last tuesday was the 21th birthday from our youngest daughter. She is still in Malaga for her study so I send her this card.
Frisse (Hollandse) kleurtjes gebruikt voor de kaart. De dame met tekst is van dezelfde stempelsheet -Kanban- als de dame die op de "pannenlapkaart" stond.  Ik heb haar ingekleurd met mijn Derwent potloden
The lady is colored with my Derwent pencils.
De achtergrondschaduw is heel subtiel met chalk gemaakt. Het afdrukje is geplaatst op een frame wat gestanst is met een Nestabilitie - decorative labels eight. Het frame met witte acrylverf wat aangetipt. Hetzelfde gedaan met het frame achter de tekst. De swirl is Creatable LR0271 van Marianne Design.
The shadow is made with chalk. I framed her on a Nestabilitie - decorative labels eight and put some white acrylic on the frame. I did the same with the sentiment. The swirl is made with Creatable LR0271 from Marianne Design.
Het dp is een blokje van de Action - decotime. Een kantje vastgenaaid achter de papierstrip. De bloemen zijn zelf gehaakt en vastgezet met een knoopje. Ze vond hem heel leuk...;)
I sewed a strip of lace behind the paperstrip. The flowers are handmade (crochet) and fastened with a little button. Thanks for visiting, greetings Miranda
Dank je voor je bezoekje, lieve groetjes Miranda

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van Kleuren met potloden : Anything goes.