zaterdag 21 september 2024

Bloemenkaart met lavendel zegels...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de reacties op mijn kerstkaart én voor alle felicitaties. Ook voor alle mooie kaarten die ik over de post mocht ontvangen. Inmiddels heb ik jullie allemaal bedankt (via je email/via je blog) en ik heb leuke inspiratie opgedaan en heb me héél jarig gevoeld. Zo genieten om al die mooie verschillende zelfgemaakte kaarten te mogen openen en bekijken.
We hebben lekker buiten kunnen zitten en omdat Tim donderdag en vrijdag vrij had genomen zijn we nog een dagje met Ziva naar Rockanje geweest. Op een gedeelte van het strand mogen honden het hele jaar komen. Heerlijk geluncht op een terras...dagen met een gouden randje.

Vandaag heb ik een kaart met bloemen erop. Zonder tekst en voor de voorraad....


Het model is van Craftlab, het dessinpapier en de plaatjes van Maja Design (2015) en de bloem en slinger van Joy/Noor. Op de bloem ook wat glossy accents als dauwdruppels gebruikt. Omdat op de postzegels lavendeltakjes staan link ik deze kaart bij 2 sisters on the blog.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatjes-Maja Design-Enjoying outdoors (2015),    *pearl ribbon stans-Joy/Noor-6002/1177,   *vorm kaart en postzegels-Craftlab-postage stamp-CCL/ES/CD856,    *bloem-Joy/Noor-6002/0972,   *glittersteentjes, glossy accents