dinsdag 21 augustus 2012

nostalgisch fotolijstje / nostalgic photoframe

Hoi,hoi lieve mensen en wat gezellig dat er alweer iemand bij is gekomen.Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie "beterschapswensen"voor mijn rug.Het heeft geholpen want sinds gisteren is het nog maar een beetje zeurpijn:) yippie. Verder vindt ik het héél leuk dat jullie m'n miniatuurbootje zo veel complimentjes hebben gegeven,ben er zelf ook nog steeds blij mee.Deze keer weer een "vintage-stijl"kaartje.

Hello everybody, how nice of you to drop by.I love to read your comments.This time a "vintagestyle"
card.
Hij staat een beetje scheef op de foto,maar het gaat ook een beetje om het lijstje wat om het plaatje zit.Deze maak ik zelf op de volgende manier,

The pictureframe is made by me on the following way,
je pakt stempels die je hebt van lijstjes om te kijken welke genoeg"indruk"achter laat.Ik gebruik Artista klei , dat is zeer licht wegende klei die een beetje foamachtig,licht flexibel opdroogt.
Dan rol ik een lap van ong.0,5 cm dikte en duw mijn stempel erin. Vervolgens naast het reliëf uitsnijden met een scherp mesje en laten drogen aan de lucht.

I take stamps for frames and try which one leaves enough imprint.I use Artista clay because it is lightweight and stays flexible after drying.Iroll the clay until it is about 0,5 cm thick and push the stamp in it.Then I cut the imprint out with a sharp knife and leave it to dry it on the air.
Meestal maak ik er een stuk of wat op voorraad. Wanneer ik ze ga gebruiken pas ik mbv distressinkt de kleur aan bij de kaart / scrap die ik ga maken.Ze zijn nagenoeg onbreekbaar dus kunnen nogal wat hebben en gewoon met de post mee. Als je het gaat proberen,pas op dit werkt lichtelijk verslavend,LOL.

Often I make some in advance and when I'm going to use them I colour the frame into the colours of the card.They are almost unbreakable because of their flexibility.
Dit lijstje gekleurd door distressinkt Vintage foto er over te sponsen.

I coloured this frame by sponging distressink Vintage photo.

groetjes allemaal en geniet nog van het mooie weer,net als ik,hihi en tot blogs! Miranda

Greetings everybody and enjoy the nice wheater and till the next post!!Miranda
 *Artista klei    *lijstjesstempel-Chanteuse van Kaiserkraft      *billenpons-Pipoos
*knipvel-Marianne Design VK 9518  *distressinkt-Tim Holtz-vintage photo
*cardstock Bazzil    *restje lint   *plakparels-transparant bruin-Kars
*cricut   *cricutcardridge-Sophisticated  *dessinpapier-Basic Grey-"little black dress"
*tekststempel-Craftysecrets     *papertape tekst-Panduro  *bloemetjes- Marianne Design en markt