donderdag 30 november 2023

Embossing-folder gebruiken bij 52 WTC.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn felicitatiekaart voor GerJanne. Vandaag duiken we met 52 Weeks to Christmas in de kerstkaarten van week 48. Omdat het alweer de laatste donderdag van de maand november is betekent het dat we een challenge starten.
Deze keer willen we graag het gebruik van een embossing-folder zien. Voor mijn inspiratiekaart heb ik niet één maar twee embossing-folders gebruikt.....


Op een witte basiskaart heb ik de donkergroen geëmboste achtergrond verhoogd opgeplakt. Dit is een folder van StudioLight van een paar jaar geleden en die embost maar stanst ook het geschulpte rondje uit. Daarachter een stukje wit kaartkarton geëmbost met een hele oude folder die gratis bij mijn Cuttlebug zat (Swiss Dots van Provocraft).
De leuke trui is een stans van Avec (Action) van dit jaar, de sterretjes zijn met een pons (oud) gemaakt en de tekst is van Card Deco ook al een aantal jaar oud. 


Nog een gedeeltelijke foto in het zonnetje. Zo is de embossing heel scherp te zien. Op de boorden van de trui en op de oorwarmers nog wat glitterlijm gebruikt.
Doen jullie weer gezellig mee aan deze challenge? Vanaf morgen staat de link online.

Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) linken en komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda