zaterdag 21 augustus 2021

Kaart voor Marja.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Zó gezellig om te lezen en lief dat jullie hier de tijd voor nemen, ik waardeer het echt.

Gisteren was mijn dt-maatje (De EgelMarja van Marja's kaarten jarig en de mensen die haar volgen weten dat ze dol is op alles wat met inkleuren te maken heeft, en ze kan er wat van hoor :)
Deze kaart speciaal voor haar gemaakt...


Het is een slimline kaart geworden. De achtergrond is dessin-papier uit een blok van CraftSensations. Ik heb de toffe stempel van de mannequin (StudioLight) op kraft gestempeld, uitgeknipt en hier en daar schaduw gegeven met mijn Flexmarkers. De kwast had ik ook op wit papier gestempeld, ingekleurd , uitgeknipt en teruggeplakt (paperpiecen).


De potloden zijn van een stempellap van Anna Gretha Design en heb ik op wit karton gestempeld en ingekleurd, uitgeknipt en opgeplakt. De tekst is van Mama Elephant. Her en der enamel dots en een glinstersteentje geplakt.


Ook aan de binnenkant nog een stempel en een tekst gedaan..


Ik hoop dat ze hem ontvangen heeft en dat ze een fijne verjaardag heeft gehad.
Deze kaart link ik bij Carlin's Kaartenparadijs waar de "alles mag challenge" loopt.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*slimline kaart stans-CR1537-Marianne Design,    *stempel-mannequin-StudioLight-SL-GR-stamp30,    *potloden-Anna Gretha Design-Kleuren,    *happy..stempel-Mama Elephant-occasional labels,     *tekst binnenkant-Tim Holtz-Ideaology