zondag 18 februari 2024

Ondeugende lift....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de vouwkaart voor Caroline. Toen ik de lift-challenge online zag komen had ik meteen dit in mijn gedachten om te maken.
Ze willen repeterende vormen, een tekst en kiekeboe op de kaart zien. Ik maakte deze met het ondeugende konijntje die alle eitjes op heeft gegeten....Het dessin-papier is uit het "early spring" blokje van Marianne design. Ik heb het eerst op twee laagjes cardstock geplakt en toen de eitjes gestanst. Met 3d-kit iets verhoogd opgeplakt.
Achter twee eitjes een raster (deel van een stans van Amy Design) geplakt. Één konijntje duikt nog om eitjes te zoeken terwijl het andere konijntje tevoorschijn piept en fluistert: "ojee, ik heb ze allemaal opgegeten!" Ze bloost ervan hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*dessin-papier-Early Spring-PK9186-Marianne Design,   *konijntje-COL1463-Marianne Design,   *eieren-COL1362-Marianne Design,   * tekst-CS1043-Marianne Design by Marleen v.d Most,   *raster-Amy design-ADD10253,   *rechthoek met stiksteekjes-CreaNestLies-CLnestxxl24,   *plaksteentjes, rouge, fineliner, plaksteentjes