donderdag 23 maart 2023

Pop-up kerstkaart week 12...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Het is inmiddels lente geworden al is dit aan het weer niet echt te merken. Het is écht knutselweer zullen we maar zeggen en ik heb natuurlijk een kerstkaart gemaakt voor "kerstkaartendonderdag". Hopelijk komen er vandaag weer veel kerstkaarten voorbij die jullie linken bij  52 weeks to Christmas.

Dit is mijn kerstkaart voor deze week, een pop-up kerstkaart...


Dit is de voorkant. De gnomes zijn een beetje bol gemaakt en met 3-D kit op de kaart geplakt. Op de mutsen wat glitterlijm aangebracht.


Als je de kaart opent "popt" dit geschulpte hart mét kerstwens omhoog.


Het is heel leuk en niet moeilijk om dit "mechanisme" te maken. Ik heb er al een paar gemaakt. Dit is de link naar het filmpje https://www.youtube.com/watch?v=nCGH626c-pc. Het is van De Kijkkast en het wordt heel duidelijk uitgelegd.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen? Link hem dan HIER(KLIK) en dan komen wij van 52 WTC gezellig een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Marianne Design-Snowflake Kisses-PB7057,   *hartjes-NellySnellen-MFD072-Wavy Heart,    *gnomes en tekst binnenkant-Bella Lulu