zondag 16 april 2023

Een vrolijke flierefluiter voor Marijke...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn geborduurde kerstkaart. Heel handig om op vakantie toch wat te doen te hebben want stilzitten is zonde van de tijd hihi.
 
Vandaag een kaart die ik zelf héél leuk vind en die naar Marijke (marijkesscrapkaarten) mocht vliegen. 


Is die vogel geen dotje? Marijke houdt wel van kleurtjes en de natuur dus vond ik hem wel wat voor haar.


Deze kaart heb ik op ons knutselclubje gemaakt en de gestanste delen gekregen van één van de dames. Nu is het allerleukste dat deze vogel gemaakt is met Elvis de Pinguïn van Craftlab (hoofd en lijf) en de veertjes zijn van de muts van Zwarte Piet van Craftlab. Alles is uit wit karton gestanst en met inkt en een sponsje op kleur gebracht. De kaart thuis gemaakt en van mijzelf de dots (Marianne Design) en de tekst (mama Elephant)toegevoegd.

Hij is gezond en wel bij Marijke naar binnen gevlogen én ze vond hem leuk liet ze meteen weten en daar geniet ik dan weer van.
Gisteren een heerlijke shopdag met mijn moeder in Waalwijk gehad. Voor het eerst sinds mijn vader is overleden en we hebben een heerlijke dag gehad met koffie én lunch in het zonnetje en we zijn allebei leuk geslaagd. Vandaag lekker aan de knutsel want hier is het somber druilweer.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

Ps..VOOR VANDAAG STOP IK MET BLOGGEN, IK HEB BIJ HEEL VEEL MENSEN GEREAGEERD MAAR BELAND STEEDS IN DE SPAM. ALS IK DE PAGINA REFRESH IS MIJN REACTIE STEEDS FOETSIE. DUS KIJK AUB OF IK LANGS BEN GEWEEST.