zondag 30 juli 2023

Hanger voor jarige Sandra.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart voor de juli-challenge bij 52 weeks to Christmas. Het lijkt me vooral leuk om te lezen waar jullie aan denken bij een kerstfeest van vroeger. Kijk maar eens naar de voorbeelden van mijn teamgenootjes, Annemarie en Merit zijn zelfs in oude foto-albums gedoken, zó leuk!

Vandaag is er een dt-maatje van het challengeblog De Egel jarig, Sandra mag vandaag kaarsjes uitblazen.
Zij houdt van vintage en werkt zelf graag met kantjes etc. Deze hanger heb ik voor haar gemaakt en naar haar gestuurd.....


Gemaakt met de ronde layout stans van Marianne Design. De cirkel dubbel gestanst en daar het kantje tussen gelijmd evenals het lint om de hanger op te kunnen hangen.
Het dessin-papier is de lijn "Romantic Moments" van Jenine bij StudioLight en de losse plaatjes komen uit een bijpassend blokje. Ik heb een sleutel (om het muziekdoosje op te draaien), een vogel, een vlinder, roosjes en takjes uitgeknipt en opgeplakt. Hier en daar wat glitterlijm en een plaksteentje en klaar.


Ik had hem aan mijn vintage kapstokje gehangen voor de foto en hij stond zo mooi bij de verf op onze muur en aan het kapstokje dat ik er voor mezelf ook één ga maken.

Pixel voelt zich helemaal thuis bij ons en het gaat reuze met Ziva. De eerste logeerweek zit er alweer op, nog één weekje. Nu heeft Tim ook vakantie dus aan aandacht geen gebrek hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* dessinpapier-Studio Light- Romantic moments-JMA/RM/PJ32,     *plaatjes bijpassend-JMA/RM/PP97-Studio Light,
*creatable LR0677-Marianne Design.