zondag 6 februari 2022

Een volle kaart voor Nelleke

 Hallo lieve mensen, en nu ben ik er weer. Dank jullie wel voor de reacties op mijn vintage inspiratie-kaart voor de  nieuwe challenge bij De Egel. Altijd leuk om te lezen wat jullie mening is.

Bij Mijn Hobbyhonk Challenges was ik in 2021 in de top 5 beland en mocht ik voor de huidige challenge gastdesigner zijn. De challenge is daar:"bijna niets of een volle kaart".  Nou ik houd wel van lekker vol dus werd het deze....


Op een witte kaart dessin-papier geplakt van CraftSensations. Twee witte paneeltjes dwars geplakt met daarop weer dessinpapier. In de hoekjes plakpareltjes. Een witte stans van Crealies en daarop een natuurplaatje in 3d opgewerkt. Ook naast het plaatje nog wat lieve vogeltjes op emmers laten landen.


In de tijd dat ik met deze kaart bezig was ging Nelleke met pensioen en omdat zij nu meer vrije tijd heeft om van de natuur te genieten was deze kaart voor haar bestemd.
Dus heb ik de binnenkant op deze manier gedecoreerd.

Gisteren was het heerlijk weer en zijn Tim en ik een rondje Dordrecht gaan doen. Daar zitten heel veel tweede hands winkeltjes en antiek en brocante winkels. Vooral het oude gedeelte langs het water is genieten vind ik. Vandaag is het kleddernat en stormachtig hier dus ik ga heerlijk freubelen. Tim gaat de hele middag naar zijn vader om hem verder te helpen settelen ( Ziggo installeren) in zijn nieuwe appartementje.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda