zondag 24 februari 2019

Blijf sterk.../Stay strong..

Hallo lieve mensen, zijn jullie ook zo blij met het mooie weer? Ik wel hoor, ik geniet er met volle teugen van. Die eerste lentestralen zuig ik altijd vol overgave op hihi. Kaarten maken staat dan even op een laag pitje maar zoals jullie weten kan ik niet stilzitten. Op mijn andere blog "Brocante Rietje" kun je volgen wat ik zoal uitspook in en rond ons huisje. Net weer een tuinvaas omgetoverd..LOL.

Toch wilde ik voor één persoon even in mijn knutselkamer duiken. Na een onfortuinlijk ongeluk zit deze jongeman al een poos met de nare gevolgen. Gelukkig worden de berichten steeds optimistischer maar ook halverwege zo'n traject is een kaart leuk toch?

Hello dear people, at the moment it's beautiful weather here so I spend more time outside. This card is the only one I've made this week. It's for a young man who had an accident some monhs ago and still is recovering. The prognoses are every time a little better but I wanted to let him know that I think about his "struggle".


Op een langwerpige kraft-kaart het designpapier met sneakers geplakt. Daarop een zeshoek die nog in mijn bakje lag geplakt. Een stuk touw eromheen gedraaid en de gestempelde tekst verhoogd opgeplakt.
Op een strook de tekst "stay strong" in de herhaling gestempeld en onderaan geplakt. De randen opgeruwd met een karton nagelvijl. Als je dat plat doet haal je een beetje de opperlaag van het papier weg.

The big quote is stamped and the text "stay strong" too. I used the designpapers from Maja Design. Not much to tell about this card. 

Om er een beetje een leuke envelop van te maken heb ik wat "Breinkrakers" uit het gelijknamige boek gekopiëerd en erbij gedaan. Ook de oplossingen, in een apart dicht envelopje, erbij gestoken en gepost. Ik kreeg een appje van zijn moeder dat alles goed aangekomen was hihi.

Ik wil nog een kaart maken voor een lieve knutselvriendin die in één week twee keer oma is geworden en ik wil nog genieten van deze mooie dag dus ik kom vanavond pas bij jullie op visite, zet de koffie maar klaar haha.

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-Maja Design-Denim and Friends,    *stempel "stay strong"-Studio Light-summer at the beach 2015,
*grote tekst-kaiserkraft-CS144