zaterdag 29 juni 2024

Van België naar Brabant naar Nelleke...

 Hallo lieve allemaal, zoals ik laatst vertelde had ik op vakantie in België twee papierblokjes, bijpassend karton een snijmat, liniaal, mesje en lijm bij. Zo kon ik bij slecht weer toch wat freubelen. De kaart die ik voor Nelleke (farmerblog) maakte heb ik grotendeels in België gemaakt. Thuis in Brabant heb ik er wat stansjes op verwerkt en toen mocht hij op de post naar Nelleke...


Dit model had ik al eerder gemaakt toen een kerstversie (KLIK), daar vind je ook de link naar de tutorial. Voor Nelleke heb ik het fleurige dessin-papier van graphic 45 gebruikt.
Het gestanste vlindertje is van de Action en de "happy birthday" stans zat bij een Engels magazine.
Beide met glitterlijm bewerkt.


Zo ziet het er van opzij uit. Het is een heel simpel model om te maken maar ziet er toch leuk uit. Ik weet dat Nelleke graag andere modellen en technieken probeert dus dacht ik:"als ze nu een voorbeeld heeft kan ze het in haar eigen stijl namaken". En inderdaad schreef ze dat in haar bedankje hihi.

Deze kaart link ik op de valreep nog bij https://carlinskaartenparadijs.blogspot.com/2024/06/challenge-71-juni.html...regenboogkleuren minimaal 3 en in de tuin.

Dan heb ik nog héél leuk nieuws. Vanaf 1 juli mag ik het designteam van Kleuren met potloden gaan versterken. Morgen komt het voorstelbericht op dat blog te staan samen met nog twee dames die het team gaan versterken. Na mijn vertrek uit het designteam bij De Egel kwam er heel veel ruimte (daar was het elke twee weken een kaart) en dat gaat nu weer een beetje ingevuld worden (hier ligt de frequentie veel lager). Ik heb er zin in !!!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag/voortzetting van het weekend en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda