donderdag 18 maart 2021

Geborduurde kerstkaart voor week 11....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn craquelé ei. En zoals dat soms gaat in Blogland vliegen we van voorjaar naar kerst hihi.
Het is alweer week 11 en het is mijn beurt, samen met Nancy, om jullie een kerstkaart te laten zien op  het blog van 52 WTC. Ik heb weer eens zitten borduren, dat was weer lang geleden....


Als vorm heb ik een stans van Studio Light gebruikt en de kaart uit rood karton gestanst. Het witte deel aan de achterkant heb ik met een klein randje zelf geknipt.


Ik heb ooit eens een stapeltje voorgeprikte kaartpatronen gewonnen bij een challenge en daar heb ik er één van uitgekozen. Eerst geborduurd en toen het rondje gestanst waar ik het lieve plaatje van Yvonne Creations achter heb geplakt. Op zijn mutsje en de sneeuw is wat glitterlijm gebruikt.
De poinsettia is een oudje van Marianne Design en de takjes zijn van Sizzix.


Met een ponsje de sterretjes gemaakt. De tekst op groen gestempeld, uitgesneden en met een hoekpons de hoekjes afgerond.

Als jullie ook weer een kerstkaart hebben gemaakt voor deze week kun je die HIER op het blog van 52 WTC linken en dan krijgen jullie zeker bezoek vandaag ;P

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda