donderdag 4 augustus 2022

Reminder challenge 52 WTC

 Hallo lieve mensen, daar zijn we weer op "kerstkaarten-donderdag" aanbeland. Ik heb op het moment het gevoel dat de tijd en de dagen voorbij vlíegen. Ik geniet van het mooie zomerweer en ben heel veel aan het lezen. Van knutselen (en bloggen) komt weinig tot niets. Dat verandert vast weer als het wat minder warm wordt.

Vandaag is de reminder voor de juli-challenge van 52 weeks to Christmas. Ik heb het thema bedacht en dat luidt: "gebruik géén rood en/of groen, maar wel een vleugje zilver". Nu was er op mijn kerstkaart van vorige week bijna geen zilver te zien dus vandaag heb ik iets meer gebruikt. Ook is deze kaart vrij strak terwijl die van vorige week meer vintage was...


De bovenste laag uit wit gestanst en daar zilver karton onder geplakt. De tekst uit wit en zwart gestanst en hier de zwarte contouren gebruikt en terug ingelegd met wit. Een paar zwarte sterretjes om het af te maken.


Hier zie je de glans van het zilver wat beter ;P


Dit is de prijs die ik beschikbaar heb gesteld voor de winnaar die we met het hele team kiezen.
Als je meedoet (ondanks het mooie weer) veel plezier én succes gewenst.

Je kunt je kaart voor de challenge HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.
Heb je een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen, en niet bestemd is voor de challenge, link die dan HIER (KLIK) ! Dat kan ook tot vanavond 23:55 uur.

Ik link deze kaart bij 2 sisters on the blog : grote tekst als blikvanger

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (VERGEET OOK NIET JE SPAM TE CONTROLEREN!!!).
Lieve groetjes Miranda

*stans-crosshatch limline die-A pocket full of Happiness,    *tekst-Carlijn Design-CDSN0065