woensdag 23 november 2016

Jingle bells.....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn dt-kaart voor de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog, ik vind het altijd een feestje om ze te lezen :)
Een feestje zijn ook de vogeltjes op onderstaande kaart aan het bouwen...een kerstfeestje wel te verstaan...

Hello dear people, today a festive Christmascard. I stamped the image with the little birds four times on the stripe and coloured them with my pencils. They are singing "Jingle Bells"....
Met z'n allen zijn ze vrolijk "jingle bells" aan het fluiten..LOL. Dit stempeltje (LCdesigns) heb ik op de stempelbeurs afgelopen voorjaar gekocht en ik vond het een leukerd om op dit model kerstkaart te gebruiken. Ik heb hem ook pas één keer eerder gebruikt *bloos*, dus het werd weer eens tijd ;p

Dit patroontje komt vaker voorbij maar ik heb die van Be Challenged (facebookgroep) gebruikt.

This is the way the card looks when it's flat....Jingle Bells and the banner with music-notes are dies. The bells are cut with my Cricut machine. The paper is from Graphic 45 (2009).

De kaart helemaal plat geopend, "Jingle Bells" is een stans van DoCraft en de notenbalk met vogeltjes is een stans van Yvonne Design. Het dessin-papier is van Graphic 45 (uit 2009). Ik heb de bellen met de Cricut snijmachine gesneden.

This is how the card looks from above....
Zo ziet de kaart er van boven uit en als je hem wil versturen...

And this is the way to fold it to fit in an envelope, looks nice don't you think?
......kun je hem mooi plat opvouwen en past hij in een gewone envelop, leuk toch ?

Thanks for dropping by, greetings Miranda

Hebben jullie ook al gemerkt dat Blogger weer het een en ander veranderd heeft, een hele nieuwe startpagina...is toch weer even wennen vind ik.
Leuk dat jullie even een bezoekje kwamen brengen, ik kom zeker terug bij jullie kijken hoor.
Lieve groetjes Miranda