vrijdag 6 mei 2022

Een vrolijke tuinkaart...

 Hallo lieve mensen, allereerst wil ik jullie héél erg bedanken voor alle tips en lieve reacties t.a.v mijn knie en scootmobiel. Ik heb goede tips gekregen die ik zeker meeneem in mijn vervolggesprek met de orthopedisch chirurg. Ik plaats niet snel iets over mijn gezondheid maar nu ben ik blij dat ik dit wél gedeeld heb. Nu weer over naar gezelligere dingen....

Bij het challengeblog van De Egel is gisteren een nieuwe challenge van start gegaan. We willen kaarten in een andere vorm dan vierkant of rechthoekig zien en het thema is tuin, daar moet dus duidelijk iets van te zien zijn.
Ik heb deze kaart ter inspiratie gemaakt...


De vorm van de kaart is gemaakt met een "oude stans" van Precious Marieke (PM10057) en de plaatjes zaten bij een Engels magazine uit 2019. Ik heb de grootste vorm uit wit gestanst en dubbel gevouwen. De onderste ronding recht afgesneden en zo blijft de kaart goed staan. Vervolgens de vorm uit geel gestanst en daarna uit een achtergrondvel. De plaatjes uitgeknipt en opgeplakt waarvan sommige wat verhoogd maar dat is lastig te zien op de foto.

Op het challengeblog van De Egel vind je nog meer inspiratie van mijn dt-maatjes en kun je zien welke mooie prijs er beschikbaar is gesteld door de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel.
De challenge loopt tot 19 mei 20:00 uur Nederlandse tijd en je kaart kun je HIER(KLIK) linken.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda