woensdag 30 maart 2016

Kaart voor Irene / Card for Irene...

Hallo lieve mensen....eindelijk tijd om even te gaan zitten achter mijn laptopje. Het is hier door familie-omstandigheden een zeer hectische week geweest maar nu zegt mijn hoofd én lichaam "stop". Nu dus de rest van de middag en vanavond wat relaxen....
Vorige week was Irene jarig en dat verdient natuurlijk een kaart.

A vintage looking birthday-card for a dear friend. I've used the romantic paper from Pion.
Ik ken Irene uit blogland en heb haar inmiddels al een paar keer in het "echt" gezien. Verder mailen we nogal eens en ze is mijn dt-maatje bij http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/.
Ik heb de kaart een beetje een vintage uitstraling gegeven door het romantische papier van Pion te gebruiken.
Omdat het feest is gekozen voor een mini-kaartje met lekkers erop. Ook de postzegel die met de foto-randschaar is geknipt heeft een taart erop staan. In de bloementoef wat eitjes verwerkt want het is voorjaar en ze was in het paasweekend jarig. Achter het tafereeltje wat wondgaas gebruikt met hier en daar een druppeltje glitterlijm.

Between the flowers I've glued some eggs because her birtday was the day before easter. Behind the little festive card with cake I've used some surgical dressing. I've made a pocket for three tags.
Een metalen ornament met daarop een bloemetje en plakparels. Erboven fladdert een klein sierlijk vlindertje. De geschulpte pocketrand is gemaakt met een borderstans van Marianne Design.  De pocket met de hand doorgestikt. In de pocket was ruimte om drie tags te stoppen en kon ik drie wensen erop kwijt....

On the tags three wishes..one for her birthday, one for easter, and one to cheer her up because she is not feeling well lately.
De tag met felicitatie-teksten voor haar verjaardag,  Pasen omdat ze in het paasweekend jarig was en opkikkertje omdat ze een beetje in de lappenmand zit en dus wel een opkikkertje kan gebruiken.
Alle randjes zijn aangezet met distressinkt vintage photo. Een plakpareltje in het hart van de bloem en een organza lintje maken het geheel af.
Ik kreeg een lief mailtje als bedankje dus hij is gelukkig goed aangekomen ;p

Thanks for dropping by, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje en tot ziens in blogland.
Lieve groetjes Miranda

*dp-Pion,    *tags-creatable LR0154-Marianne Design,    *geschulpte rand-creatable LR0395,    *opkikker stempel- Eline-EC0114- Marianne Design,    *felicitatie-stempels-Project NL-PL1524- Marianne Design,    *paasstempel- gratis bij engels magazine.