donderdag 4 januari 2024

Pechdagen en reminder 52 WTC

 Hallo lieve mensen, allereerst wil ik jullie het beste wensen voor het jaar 2024. Dat het maar een mooi, creatief en vooral gezond 2024 voor iedereen mag worden. Een weekje schermpauze gehouden om op te laden maar daar is helaas niets van gekomen maar daarover later meer.

Eerst de reminder voor de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas :"kerstman en/of kerstvrouw op je creatie".


Deze kerstman zit lekker te relaxen na alle drukte van de feestdagen. Het plaatje is omlijst door de hulstcirkel van Amy design. Op het rood en de cirkel wat correctievloeistof gebruikt.
Het dessinpapier is van Maja Design (2016) en alles op rood karton gemat.


Bovenaan de hulstrand van Joy/Noor gebruikt en deze versierd met rode plaksteentjes. Onder de rand een parellint geplakt.
De gestempelde tekst is van Studio Light en ik heb daar wat scrapfloss als lint bij gebruikt.

Heb je ook een kaart voor de challenge gemaakt dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) plaatsen.
Heb je een andere kerstkaart gemaakt die je graag wil delen dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) linken en komt er zeker iemand van het team van 52 WTC een kijkje nemen.

Ik had even pauze genomen want ik was sinds 17 november bezig met een lekkage bij mijn moeder in de woonkamer. Zij woont bovenaan in een appartementencomplex van 2006. In het begin waren het wat druppels, langzaam aan werd het steeds meer tot steeds de gordijnen bruin werden en er plassen op de grond stonden. Sinds 17 november heb ik dagelijks aan de telefoon gehangen met VVE, aannemer en verzekering. Steeds weer keuzemenu na keuzemenu, robot na robot, belofte na belofte. We hebben ook gemaild en geappt maar kwamen geen stap verder.


Met Kerst ging het er zo uitzien....


Op oudjaarsdag stortte de boel naar beneden, gelukkig niet waar mijn moeder zat. Kijk maar wat er op de grond ligt.


En nu zit ze er dus zo bij, ruim 4 meter ligt eraf en het lekt nog steeds. Het mensje staat bijna dagelijks huilend aan de deur, slaapt slecht en appt de hele tijd. Het is natuurlijk ook weer rond de overlijdensdatum van mijn vader vorig jaar.

Nu heb ik 2 januari bijna de gehele dag weer aan de telefoon gezeten na iedereen deze foto's te mailen en nu kwam er 's-middags ineens iemand van het aannemingsbedrijf kijken, kreeg ik schadeformulieren over de mail en kwam er woensdagochtend een detectiebedrijf met kleurstof het lek opsporen. Wordt vervolgd...

En toen ik Tim dinsdag op de hoogte wilde houden klonk hij door de telefoon heel gedempt. Bleek hij gevallen te zijn op het werk en onderweg naar het ziekenhuis. Hij kwam zo thuis....


Drie hechtingen in zijn lip die door en door gescheurd is, een dikke neus en pijn natuurlijk. Vandaag zijn z'n ogen ook blauw en de lijnen van zijn neus naar zijn mond ook.
Ik hoop dat dit geen trend is die het komende jaar door gaat zetten , ik vind het alweer spannend genoeg voor een heel jaar geweest LOL.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot morgen want dan start er een nieuwe challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda

*hulstrand-Joy/Noor-6002/1230,   *hulstcirkel-Amy design-ADD10149,   *dessinpapier-Maja Design-I Wish-2016,
*tekststempel-SL/ES/stamp85-StudioLight