donderdag 4 januari 2024

Pechdagen en reminder 52 WTC

 Hallo lieve mensen, allereerst wil ik jullie het beste wensen voor het jaar 2024. Dat het maar een mooi, creatief en vooral gezond 2024 voor iedereen mag worden. Een weekje schermpauze gehouden om op te laden maar daar is helaas niets van gekomen maar daarover later meer.

Eerst de reminder voor de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas :"kerstman en/of kerstvrouw op je creatie".


Deze kerstman zit lekker te relaxen na alle drukte van de feestdagen. Het plaatje is omlijst door de hulstcirkel van Amy design. Op het rood en de cirkel wat correctievloeistof gebruikt.
Het dessinpapier is van Maja Design (2016) en alles op rood karton gemat.


Bovenaan de hulstrand van Joy/Noor gebruikt en deze versierd met rode plaksteentjes. Onder de rand een parellint geplakt.
De gestempelde tekst is van Studio Light en ik heb daar wat scrapfloss als lint bij gebruikt.

Heb je ook een kaart voor de challenge gemaakt dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) plaatsen.
Heb je een andere kerstkaart gemaakt die je graag wil delen dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) linken en komt er zeker iemand van het team van 52 WTC een kijkje nemen.

Ik had even pauze genomen want ik was sinds 17 november bezig met een lekkage bij mijn moeder in de woonkamer. Zij woont bovenaan in een appartementencomplex van 2006. In het begin waren het wat druppels, langzaam aan werd het steeds meer tot steeds de gordijnen bruin werden en er plassen op de grond stonden. Sinds 17 november heb ik dagelijks aan de telefoon gehangen met VVE, aannemer en verzekering. Steeds weer keuzemenu na keuzemenu, robot na robot, belofte na belofte. We hebben ook gemaild en geappt maar kwamen geen stap verder.


Met Kerst ging het er zo uitzien....


Op oudjaarsdag stortte de boel naar beneden, gelukkig niet waar mijn moeder zat. Kijk maar wat er op de grond ligt.


En nu zit ze er dus zo bij, ruim 4 meter ligt eraf en het lekt nog steeds. Het mensje staat bijna dagelijks huilend aan de deur, slaapt slecht en appt de hele tijd. Het is natuurlijk ook weer rond de overlijdensdatum van mijn vader vorig jaar.

Nu heb ik 2 januari bijna de gehele dag weer aan de telefoon gezeten na iedereen deze foto's te mailen en nu kwam er 's-middags ineens iemand van het aannemingsbedrijf kijken, kreeg ik schadeformulieren over de mail en kwam er woensdagochtend een detectiebedrijf met kleurstof het lek opsporen. Wordt vervolgd...

En toen ik Tim dinsdag op de hoogte wilde houden klonk hij door de telefoon heel gedempt. Bleek hij gevallen te zijn op het werk en onderweg naar het ziekenhuis. Hij kwam zo thuis....


Drie hechtingen in zijn lip die door en door gescheurd is, een dikke neus en pijn natuurlijk. Vandaag zijn z'n ogen ook blauw en de lijnen van zijn neus naar zijn mond ook.
Ik hoop dat dit geen trend is die het komende jaar door gaat zetten , ik vind het alweer spannend genoeg voor een heel jaar geweest LOL.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot morgen want dan start er een nieuwe challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda

*hulstrand-Joy/Noor-6002/1230,   *hulstcirkel-Amy design-ADD10149,   *dessinpapier-Maja Design-I Wish-2016,
*tekststempel-SL/ES/stamp85-StudioLight

42 opmerkingen:

  1. wat een mooi kaartje met het leuke design papier en het nostalgische plaatje
    meid wat een verhaal en erg vervelend voor je moeder, gelukkig wordt er nu aan gewerkt.
    heel veel beterschap voor je man
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allereerst je kaart is prachtig, en wil ik je een goed 2024 wensen maar dan wel beter vanaf nu.
    Jeetje wat een toestanden allemaal, maar je moeder zou er maar net gestaan of gezeten hebben, wil je toch niet aan denken, en vreselijk dat het allemaal zo moeilijk moet gaan he.
    En dan je man, schrik je toch ook vreselijk, het zit je niet mee al die zorgen, heel veel beterschap voor je man.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kerst Miranda.
    Wat een ellende Allemaal.
    Een lekkage dat is echt vervelend.
    En dan de val van Tim.
    Hopelijk geneest hij snel van zijn val.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OMG wat een duffe ellende op alle fronten en dat terwijl je zo aan even me-time toe was! Ook voor je moedertje zó zielig, alsof het allemaal al niet moeilijk genoeg is 😪. Hopelijk wordt het nu allemaal snel en goed verholpen! En nu ziet je lief er ook niet uit en heeft pijn, het enige 'leuke' is misschien dat je hem nu thuis hebt om te vertroetelen met 'zachte kost'. Heel veel sterkte voor allemaal en je kaart is weer een beauty Miranda!
    Liefs XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Allereerst voor jou de beste wensen, Miranda
    Die kun je wel gebruiken na al dat pech gedoe, wat stom dat je zo van kastje naar de muur wordt gestuurd echt te gek voor woorden
    Sjonge wat een pech voor je man zeg beterschap!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo......dat was een heftige start van het jaar bij jullie. Ik kan me voorstellen dat dit genoeg is voor het hele jaar!
    Wat een situatie bij je moeder. En wat vervelend dat het zo lang moet duren voordat ze eindelijk in actie komen.
    Beterschap voor Tim. Dat moet een behoorlijke val zijn geweest.
    En dan natuurlijk nog je kaart. Wat een leukerd met de kerstman die zit bij te komen van alles.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een ontzettend mooie kerstkaart heb je gemaakt. Verder natuurlijk dikke pech. Wat naar voor jou en vooral voor je moeder die lekkage. Wat geweldig dat je zo voor haar in de weer bent geweest. Gelukkig komt er nu eindelijk actie. Ik hoop dat Tim ook gauw hersteld. Veel liefs, groetjes en veel goeds voor 2024 Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kaart! De kerstman heeft wel verdiend zijn voetjes omhoog gelegd! Beterschap voor Tim en hopelijk wordt de lekkage snel verholpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Och Miranda dat is geen goed begin het nieuwe jaar! Hopelijk dat de ellende bij je moeder nu opgelost gaat worden want op die leeftijd kunnen ze dat soort stress niet hebben. En dat je arme man maar gauw verlost mag zijn van de pijn!
    In ieder geval de beste wensen voor de rest van het nieuw jaar!
    O ja, en je kaart is ook weer prachtig gemaakt. Die kerstman heeft nergens last van, zo relaxed!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een prachtige nostalgische kaart met veel mooie details! Oh oh, wat erg al die wateroverlast, en nog erger dat het zo lang duurt voor er actie ondernomen wordt. Hopelijk komt het allemaal weer goed. En wat een pech voor Tim, geen goed idee om het jaar zo te beginnen. Veel beterschap voor hem, en sterkte voor jullie allemaal.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh Miranda, wat een narigheid! Wat sneu voor je moeder (en oh, die bedrijven met keuzemenu's....grrr). En Tim ziet er op deze foto al gehavend uit, laat staan hoe het nu zal zijn met al die kleuren. Ik hoop dat je hiermee alle pech voor dit jaar gehad hebt...
    Je kaart is echt een plaatje! Die hulst bovenaan vind ik prachtig! En de rest ook natuurlijk :-)
    Vanaf nu zeker de beste wensen voor 2024!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke kaart met weer mooie details.
    En ja wat een pecht begin van 2024. Hopelijk was dit het voor dit jaar en nu alleen nog maar positieve dingen.
    Toch een fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh wat heftig zo'n start van het nieuwe jaar. Ik hoop dat de val van Tim snel hersteld, ziet er best heftig uit. en je moeder, wat heb ik met haar te doen en met jou al die rompslomp. Sterkte met alles hoor hoop dat er nu snel gehandeld wordt en dat er een definitieve oplossing komt.
    Je kaart daarentegen is werkelijk prachtig. Zal ik nog een poging wagen, dat red ik nooit! Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een prachtige kaart met mooie stansen. Jeetje wat een vervelend begin van het nieuwe jaar. Hopelijk wordt de lekkage bij je moeder snel verholpen. Beterschap voor Tim en succes/sterkte met alles!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  15. een mooi en nostalgisch kaartje Miranda! En wat heb je al weer een hoop te verwerken gehad. Zeker te hopen dat dit het is voor dit jaar! Wat een toestand bij je moeder ook. Kan me voorstellen dat ze helemaal van de kaart is! Ik wens jullie een goed en gezond jaar toe en beterschap voor je man! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ach wat een drama allemaal bij jou. Het nieuwe jaar is slecht begonnen bij jullie. Wat super sneu voor je moeder al deze ellende en Tim ziet er ook niet best uit.
    Hopelijk gaat vanaf nu alles beter.
    Je kaartje is super gezellig met de kerstman!
    Groetjes en sterkte, Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ojee dat is wel alles tegelijk krijgen dat het zo lang moet duren en dan alles overlast en spanning voor je moeder erg hoor. En dan je man die zo erg gevallen is. Hopelijk nu geen nare dingen meer. Je kaartje is schitterend. Sterkte met alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat erg allemaal en dat ze zo lang treuzelen om iets te doen aan de lekkage. Voor Tim moet het wel pijnlijk zijn hopelijk geneest alles snel en knapt hij goed op. Wat een schitterende nostalgische kaart, mooie details en heel leuk plaatje. Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ooh wat vervelend allemaal . Narigheid voor je moeder… begrijpelijk dat ze dan bij jou aanklopt.. lastig dat jullie geen gehoor krijgen… zal nu toch wel snel een oplossing komen..en dat Je man ook nog ongelukkig gevallen is…. Veel beterschap voor hem. Je kaart is prachtig. Veel sterkte ook voor jou. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een narigheid om zo het nieuwe jaar te beginnen. Je arme moeder die zo lang moest wachten en dan ook je man in de lappenmand…echt niet fijn en ik wens jullie veel sterkte en beterschap 🍀🌷en pas op jezelf!
    Je kaart is een beeldje hoor, erg mooi gemaakt en de rand is schitterend!
    Groetjes Ellen
    Ellen’s Greetingcards

    BeantwoordenVerwijderen
  21. O jeetje Miranda, wat een ellende allemaal! Heel veel sterkte voor je moeder, Tim en voor jou, dit is niet om blij van te worden zeg!
    Je kaart wel, die is heel mooi met het gezellige plaatje en mooi papier.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ach wat een ellende zeg bij je moeder. Dat het er zo aan toe gaat en ze haar al zo lang er zo bij laten zitten. Valt niet mee voor je moeder. En dan ook je man nog zo gevallen. Ik hoop dat hij snelt herstelt.
    Je kaart is erg mooi geworden.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Poeh, wat ziet het er uit bij je moeder, zo jammer dat het zolang duurt voordat er echt actie ondernomen wordt. Ik kan wel begrijpen dat ze er erg overstuur van is.
    Tim heeft ook geen erg goede start gemaakt dit jaar, hopelijk knapt het snel weer op.
    Leuke kaart heb je gemaakt met de kerstman.
    Fijne dag,
    Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ach wat een vervelend einde van het jaar voor jullie en ook voor je moeder natuurlijk. Ja een moeilijke tijd om kluspersoneel te krijgen die zijn allemaal vrij tussen Kerst en oud-en- nieuw. Ik hoop dat er nu wat aan gedaan gaat worden.
    Je kaart daarentegen is weer super mooi hoor.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtige kerstkaart heb je gemaakt, een mooie combinatie van plaatje en stansen. En wat een ellende bij je moeder en inderdaad als je iemand wilt bereiken dat lukt gewoon niet, ik hoop dat het opgelost wordt.
    Beterschap voor Tim, dat ziet er niet best uit,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Het is een geweldig leuke en vooral ook mooie kerstkaart Miranda die je vandaag laat zien.

    Sjonge sjonge zeg..wat een begin van een nieuw jaar. Ik duim voor je dat dit niet doorzet en gewoon alleen een "valse" start was van 2024 en dat de rest ene mooi jaar mag worden voor jullie allemaal. Denk je ook een beetje aan jezelf? Klaarstaan voor anderen is vaak nodig maar ook aan jezelf denken is nodig.

    Dikke knuff en lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  27. wat een leuke kaart
    wat een ellende bij je moeder, en beterschap voor Tim

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een mooie kerstkaart Miranda. Wat zit de kerstman heerlijk ontspannen bij het fornuis! Wat een vervelende situatie is dat bij je moeder. Hopelijk wordt het probleem snel gevonden en opgelost. Sterkte voor je man... ziet er pijnlijk uit.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Och Miranda, wat een dramatisch begin van het nieuwe jaar bij jullie. Wat erg voor je arme moedertje en zeker extra moeilijk voor haar rond deze tijd. Hopen dat het nu snel verholpen gaat worden.
    En Tim ziet er ook erg pijnlijk uit. Dat duurt wel weer even voordat hij daar vanaf is. Maar pijn is het ergste.
    En dan zou ik bijna je prachtige kaart vergeten. En hij is juist zo mooi met het gave plaatje, de mooie stansen en het toffe DP.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt en wat een vervelend begin van het nieuwe jaar
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schitterend kerstkaartje, met mooie hulstrand en relaxte
    kerstman , dit begint al goed Miranda . Wat n vervelende situatie met jullie moeder en lekkerij , hopelijk snel oplossen
    Wens je sterkte en een creatief 2024 toe xx
    Groetjes Epie......

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hele mooie kerstkaart Miranda. Wat een toestand met het appartement van je moeder en al die moeite die je moet doen om maar iemand te pakken te krijgen. Gelukkig dat er nu toch iemand langs is geweest. Hopelijk kunnen ze het lek opsporen en verhelpen.
    En een goed herstel en sterkte voor Tim.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. wat een prachtige kaart Miranda......en wat een toestand zeg..gelukkig begint er schot in tekomen en dat het gauw allemaal opgelost is......en beterschap voor tim.......gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  34. ongelooflijk dat je moeder zo lang niet geholpen werd! Hopelijk vinden ze nu snel waar het lek vandaan komt en wordt het probleem dan snel verholpen.
    IK hoop dat je man niet teveel pijn heeft, en dat alles snel beter is.
    Je kaartje is prachtig, mooie cirkelstans rond de kerstman!
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  35. De leuke kerstman zit lekker te relaxen maar dat is jou niet gelukt. Wat een narigheid allemaal, hoop dat de lekkage snel verholpen is en sterkte voor je man. Je hebt weer een geweldige kaart gemaakt.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat verschrikkelijk dat je moeder dit nu in deze tijd van het jaar allemaal ook nog mee moet maken. Lekkage is sowieso akelig, maar nu met al die regen is het een ramp. Dit gun je niemand. Veel sterkte voor je moeder en voor jou.
    En dan ook nog Tim die 'in de lappenmand ligt'. Hopelijk herstelt het allemaal snel. Sterkte met alles Miranda!

    Je kerstkaart is trouwens een juweeltje!

    Graag wil ik je bedanken voor de schitterende kaarten die ik voor mijn verjaardag en voor kerst mocht ontvangen.
    Het lukte me niet om kerstkaarten te maken en te versturen..... hopelijk dit jaar wel.

    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen
  37. ai ai wat een akelige start van het nieuwe jaar. hopelijk wordt het bij je moeder allemaal goed en naar tevredenheid opgelost. Wat erg toch dat het zo moet gaan tegenwoordig.
    beterschap voor je man ziet er charmant uit met zo'n dikke neus :)
    gtoetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hey Miranda,
    Ik ga ook beginnen met jouw kaart... Wat is dat een mooie geworden! Heel sfeervol!
    Minder sfeer is er bij jouw moeder, wat is dat zeg! Gelukkig is er eindelijk iemand komen kijken en hopelijk lossen ze het snel weer op. Want met dit weer is dit allesbehalve.
    Ook veel beterschap gewenst aan jouw man.
    Ik wens voor jullie dat 2024 verder vlekkeloos mag verlopen!
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Jeemig Miranda! Wat een pech voor Tim! Heeft hij zijn neus gebroken? Zo dik joh! Hoe gaat het nu met hem? En inderdaad, die week moet je maar te goed houden. Want wat een ellende zeg voor je moeder. Ik zou ook gillend gek worden. Wat is dat nou voor service? Dat kan toch niet! Ik hoop dat het nu allemaal goed afgehandeld wordt.
    Trouwens de reminderkaart is een plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Johhhhhh, hoe belachelijk is dit nou weer?!!!
    Ze kunnen zo'n mensje toch niet in deze puinhoop laten zitten zonder haar te helpen?!!
    Belachelijk!
    Komt nog bij dat het ook nog eens gevaarlijk is, ze zal er net onder gezeten of gelopen hebben, naaaaaa, ik vind echt dat dit niet kan!!!
    En dan Tim, wat een schrik zeg, sjonge. Hopen dat hij goed slaapt en snel weer mag herstellen.
    Sterkte met alles en nee, dit zet niet door....... denk maar zo, jij hebt je portie gehad voor dit jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Laat ik beginnen met je prachtige kaart, zo mooi met de knappe kerstman en het sfeervolle papier,top gedaan!
    Maar meid wat een stress bij jullie zeg!!
    Bij je moedertje een hoop stress en dat in deze tijd die al extra beladen is…het is “maar” materieel maar echt kl*te en dat je daar zoveel moeite voor moet doen zeg, belachelijk!
    Gelukkig lees ik dat het ondertussen wat meer opschiet maar het zal nog niet zo snel zijn opgelost vrees ik…
    En jeetje wat is Tim zijn gezicht gehavend, flink ongelukkig terechtgekomen zeg, wat zal hij een pijn hebben 🙈
    Hopelijk hebben jullie nu meteen alle pech gehad voor dit nieuwe jaar hoor 🤞🤞🤞🤞
    Lieve groetjes en knuffels voor jou Miranda xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Die kerstman is aan een pauze toe, gelukkig kreeg hij een mooie kaart om in uit te rusten. Maar het begin van ‘t jaar kon zeker beter bij jullie daar zit niemand op te wachten. Hopelijk komt er vlug een oplossing bij je moeder want dit kan toch niet. Ook duim ik voor je man dat hij vlug weer de ‘oude’ is zonder al te veel pijn !
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen