woensdag 8 juni 2016

Tijd om te relaxen..../ Time to relax....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart ter inspiratie voor de nieuwe challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog. Ik weet dat er veel tijd in reageren gaat zitten maar het lezen ervan maakt bloggen zo waardevol vind ik. Ik vond ook de reacties leuk op het herkenbaar zijn van "het hebben van een eigen winkeltje en daarin snuffelen"...ik denk dat we allemaal wel een aardig voorraadje hebben liggen LOL...
Ik heb me voorgenomen om de komende zomermaanden vooral deze spulletjes te gebruiken...;p

Bij de Liftchallenge was weer een erg leuke uitdaging vond ik en ik heb daar deze kaart voor gemaakt.
Hello dear people, thank you for your nice comments about my last card. This card is playing along with the challenge at the Liftchallenge blog.
Het ging erom dat je een kader uit een gestempelde kaart sneed en alleen binnen dat kader kleur aanbracht en vervolgens het kader terug verhoogd opplakte.
Ik heb een stempelset van Joy gebruikt...(6410/0099)
De regenboogvissen zijn ingekleurd met Derwent coloursoft potloden en voor de glans op de schubben heb ik Stickles glitterlijm gebruikt.
De tekststempel is van Nicole's Stamp Addiction (i.s.m www.krea2day.nl) en als "luchtbellen" wat regenboog-pailletten gebruikt.
In het echt vind ik hem mooier want het fotograferen met het verhoogde paneel is lastig omdat je geen diepte ziet...maar oke het is wat het is ;p
Leuk dat je weer even langs kwam, geniet van de komende dagen.
Lieve groetjes Miranda

*http://liftchallenge.blogspot.nl/2016/05/liftchallenge-105.html