zaterdag 4 mei 2024

Blokjeskaart voor Petra..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn vorige posts. Ik heb ze met veel plezier gelezen en hebben jullie tips of vragen, ook die zijn welkom natuurlijk.

Woensdag 1 mei mocht Petra (de hobbykamer van Petra) haar verjaardag vieren en natuurlijk ging ook naar haar een  felicitatiekaart.


Hij was jammer genoeg niet op tijd hoorde ik. Ik had hem donderdagochtend 25 april gepost maar hij kwam pas afgelopen donderdag aan dus hij heeft er een volle week over gedaan. Pfft...
Ik heb dessinpapier op een vierkante kaart geplakt, met de hand stiksteekjes gemaakt. De pixelstans van Marianne Design gebruikt om het plaatje te stansen en deze vervolgens op de cirkel met tekst geplakt.
 Een parelrandje eromheen geplakt. Her en der wat dots van Marianne Design erop geplakt, een bloementoef en een minilabeltje met "gefeliciteerd" om het af te maken.

De post is sowieso onvoorspelbaar, Ank had een brievenbuspakje naar mij gestuurd en dat heeft er ruim 10 dagen over gedaan terwijl het andere brievenbuspakje dat ze tegelijkertijd gepost had de volgende dag al ontvangen was. Ik vind het wel jammer hoor, ik raak een beetje ontmoedigd om wat te sturen merk ik.

Hebben jullie nog plannen voor het weekend? Wij gaan wat planten in de tuin zetten en morgen is het hier Vrijmarkt in Princenhage en die is héél groot dus we gaan er vast wat snuffelen ;P
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-so lovely-Marianne Design-PK9187,   *knipvel-MB0215-Marianne Design,   *cirkelstans tekst-CR1560-Marianne Design by Marleen,   *pixelstans-CR1651-Marianne Design,   *enamel dots-Pink glitter-Marianne Design-PL4531,
*tekststempel-CraftEmotions-130501/1707