zaterdag 15 oktober 2022

Chocolade in een doosje....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties  op mijn kerstkaart. Ik heb weer veel van jullie reacties uit de spam moeten vissen, kijken jullie daar ook nog steeds? Vandaag was het een regenachtige dag hier in Brabant dus ik heb me prima vermaakt met mijn knutselspullen. Laatst kwam ik mijn papierblokje van Stamperia:"Sweety" weer tegen en daar heb ik deze card in a box van gemaakt...


Het is een soort explosie van bonbonnetjes, cupcakes, koekjes en een ijsje. De leuke spreuk: "Life is like a box of chocolates"... hoorde ik voor het eerst in de film Forrest Gump met Tom Hanks. Die mocht op de voorste flap.Zijaanzicht..."made with love". Zowel de chocolaatjes als deze kaart hihi.


Ander zijaanzicht.."chocolate makes everything better". Hier zie je ook sommige uitgeknipte plaatjes "zweven", die heb ik op een reepje mica geplakt om wat hoogteverschillen te maken.


Ook de binnenkant van de box een beetje gedecoreerd met dessinpapier waar kanten kastrandjes op staan.
En nog een laatste close-up...


Nu hoop ik niet dat jullie door mij massaal aan het snoepen slaan LOL. Het was weer eens leuk om dit model te maken, lekker prullen, ik doe het graag. Deze kaart kan gewoon plat verstuurd worden.

Dank je wel voor je bezoekje. Fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda