vrijdag 5 januari 2018

Alles mag met deze sketch.../ Everything goes with this sketch...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn winter-witte kaart. Vandaag kom ik juist met een hele fleurige kaart om de eerste challenge van 2018 bij De Egel aan te kondigen....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my white card. Today you  see a colourful card to announce the new challenge at De Egel....


Lekker vrouwelijk met kantjes en strikjes....
Over de opbouw hoefde niet ik niet na te denken want "alles mag volgens deze sketch"....

It's a very feminine card with lace, ribbons and little gemstones...
I didn't have to think about the design because this is the sketch we want to see...


Dus of je nu een verjaardagskaart, een beterschapskaart, wat dan ook maakt, het is allemaal goed als we de sketch maar herkennen. Hij mag wel gedraaid/gespiegeld worden.

You can make anything you want, a birthdaycard, a get well card, everything is o.k as long as we can see the sketch. You can turn it around, mirror it, that's o.k. too.

Op een witte vierkante kaart een roze gemat, afgezet met een kantje. Daarop designpapier van CraftEmotions afgezet met een stiksteek-randje ( met de hand geborduurd). De randen ook ruw gemaakt om een vintage uitstraling te krijgen. (Ik link deze kaart bij two sisters on the blog).
Naast de gestempelde paspop heb ik vellum gedaan wat geëmbost is met knoopjes en dit vellum met stiksteekjes op roze genaaid. Dit weer op wit gemat wat ik afgezet heb met hetzelfde kanten randje als de grote roze kaart.
Op de paspop kleine glinsterende plaksteentjes en een strikje gemaakt.
De "band"over de kaart is opgebouwd uit organza, satijn en weer dat kantje. de strik alleen gemaakt met organza-lint en een glinsterende plaksteen.

De prijs die de eigenaar van hobby(internet)winkel De Egel beschikbaar heeft gesteld is écht súper, tenminste dat vind ik ;p.....

I love the prize you can win provided by the owner of the (internet)craftstore "De Egel".....


namelijk deze TWEE stansen van Crealies waar maar liefst 12 maten per stans inzitten. Zó mooi en gemakkelijk als je kaarten wil matten (laagjes op elkaar maken die net in maat verschillen).
Als dat geen reden is om deel te nemen aan deze challenge....LOL

Om de mooie kaarten van mijn teamgenoten te bewonderen moet je zeker even doorklikken naar http://de-egel.blogspot.nl/. Veel plezier en als je meedoet veel succes.

If you like to see what the other dt-members have made then click on http://de-egel.blogspot.nl/.
Have fun and if you will join the challenge good luck.
Thanks for visiting and see you in blogtime, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje hier, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://2sistersontheblog.blogspot.nl/2018/01/challenge-11.html...een vintage kaart

*designpapier-CraftEmotions-Botanical Summer-118040/0107,    *lint, kant, borduurgaren, plaksteentjes,    *stempel zat gratis bij het magazine Cardmaking and Papercraft 2012 issue 113 januari 2013