dinsdag 23 november 2021

Een winters mini-album..

 Hallo lieve mensen, vandaag kom ik met héél veel foto's. Vorig weekend heb ik namelijk een winters mini-album voor mezelf gemaakt. Ik ben groot fan van Annekescardart (Anneke Voskuijl) omdat zij steeds heel leuke andere toepassingen van stansen bedenkt. Nu kwam toevallig één van de dames van de knutselclub met het idee om dit te gaan maken. Zij heeft voor ons de sterrenstans weer uitgedraaid en zelf heb ik het dessinpapier van Scrapboy's "Hello Winter" gekocht.

Ik heb hier met veel plezier aan zitten werken: dit is de voorkant. Het album sluit met magneetjes en zit vastgenaaid. De touwtjes laat je hangen en Anneke had ze met sterretjes versierd.

Als je hem opent zie je dit...


Het kaartje is dubbel zodat ik er foto's van deze winter in kan plakken. Het boekje heeft heel veel extra pockets en kaartjes met extra ruimte. Deze kaart gaat in de pocket aan de rechterzijde.


Twee losse kaarten voor de pocket aan de linkerzijde.


Twee losse flapjes met pockets, tags en een kaart, aan de andere zijde in spiegelbeeld..


Dan bovenin de kaart in de pocket...


En onderaan de pockets met tags.


Een grote kaart onder een band geschoven...


De kaart eruit, de achterkant is ook weer blanco...


Het dessinpapier dat onder de kaart verscholen zit...


De laatste pagina heeft ook een pocket waar een kaart in geschoven zit. Uit de kaart een ster gestanst.


De binnenkant van de achterflap..De achterkant van de kaft.

Hier kun je het blogbericht van Anneke lezen (https://annekescardart.blogspot.com/2021/10/doe-meer-met-sl-sj-cd54-samen-met-diy.html) en daar staat ook de link naar haar youtube filmpje met de workshop. Ik heb er een heerlijk relaxte dag mee gevuld :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda