woensdag 20 januari 2021

Kijk eens wie er 30 wordt...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn bloemenvaasjes, ik heb ze weer met veel plezier gelezen. Voor mij zijn het toch kleine lichtpuntjes in deze lange "thuisblijftijd", het geeft een beetje het gevoel van contact hebben en dat vind ik fijn :)

Vandaag start de nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel en we hebben , vind ik, een hele leuke challenge bedacht: *maak twee "dezelfde" kaarten, een gewoon formaat en één mini....Tanika wordt morgen 30 en de grote is al weg over de post. De kleine hang ik aan de bloemen die wij gaan brengen (als het nog mag, vanmiddag weer aanscherping van de coronamaatregelen). De opbouw van beide kaarten is hetzelfde.


De leuke mol heb ik laatst gewonnen bij een challenge van Knutsels en Kadootjes met een random en da leverde de mol op. Ik heb hem gecombineerd met het letterbord van Marianne Design. Op de 30 zit wat glitterlijm. Ik vind dat brilletje zo leuk want Tanika heeft ook een hele grote rond bril voor de computer. Deze kaart is 10,5 x 15,5 cm.
En hier het mini-kaartje (7x7 cm) met dezelfde opbouw en dezelfde elementen erop.

Leuke challenge toch? De sketch-challenge viel ontzettend in de smaak lazen wij hier en daar en zagen we aan het grote aantal deelnemers. Hopelijk doen jullie weer gezellig mee met deze challenge van De Egel. Als je meer inspiratie kunt gebruiken neem dan een kijkje op ons challengeblog.

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft weer een hele leuke prijs voor deze challenge beschikbaar gesteld...

Leuk toch? Duimen jullie voor mij dat we nog naar Tanika mogen? Nu woont ze in Nederland...pfft.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda