maandag 30 november 2020

Nostalgie met kerst...

Hallo lieve mensen, het lijken al wel de donkere dagen voor kerst zo somber als het hier is. Nu zie ik ook al steeds meer lichtjes in huizen opduiken en op Skyradio draaien ze de hele dag kerstmuziek. Ik was dus helemaal in de stemming toen ik deze kerstkaart ging maken :)


 Ik heb het mooie blokje van Maja Design (Winter is coming) gebruikt, daar komt ook het plaatje uit. Basis is een ecru-kleurige kaart met daarop gestreept dessin-papier dat ik met de hand voorzien heb van een stiksteekje.


Bovenaan de mooie hulstborder van Joy gebruikt. Daarop plakpareltjes gebruikt. Onder de border een streng pareltjes geplakt.
De witte filigraan hoekjes zijn met Frantage bewerkt "shabby white". De poinsettia's zijn van Joy en daarop glitterlijm en een pareltje aangebracht.


Het plaatje heb ik eerst voorzien van een ruche en vervolgens op een kader van Marianne Design geplakt (al een oudere stans). Onder het plaatje een kanten randje met daarop weer pareltjes.
De teksten (Whimsy Stamps) gestempeld met groene inkt en samen onder weer een poinsettia uit laten piepen.


Heerlijk om zo te tutten met frutsels.
Direct ga ik lekker zuurkoolschotel maken, dat past wel bij het weer hihi.

Fijne dag nog en dank je wel voor je bezoekje.
Lieve groetjes en tot blogs, Miranda

*dessinpapier-Maja Design-Winter is Coming (2020),   *tekststempels-Whimsy Stamps-Holiday Notables 3,    *Memento inkt-Pistachio,    *border-Joy?Noor-6002/1230,     *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *frame- Craftable CR1203-Marianne Design,