woensdag 18 december 2013

Borduren met kraaltjes/embroided with pearls...

Goedemorgen lieve mensen, allereerst dank jullie wel voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige blogpost, zó leuk om te lezen...Verder welkom aan de nieuwe mensen die dit blog gevonden hebben, ook via bloglovin. Ik snap alleen nog steeds niet goed hoe ik mensen via bloglovin een bezoekje terug kan brengen...weet iemand van jullie dat misschien??? Vandaag plaats ik een kerstkaart die ik mee wil laten doen bij de tweede challenge van ons borduurkaartenblog. De challenge was borduren met kraaltjes....
De kaart helemaal wit gehouden met alleen een vintage plaatje van de kerstman. Dit plaatje komt van de schitterend nieuwe papierlijn van Maja Design "vintage frost basics". Ik heb de kaart geëmbost mbv de cuttlebug en de mal genaamd Argyle. Daarna op "de kruispuntjes"witte pailletjes met daarop witte kraaltjes geborduurd.
Stiksteekjes langs de randjes en in de rechterbovenhoek een kleine swirl geborduurd met een pareltje erbij. De randjes daarvan aangezet met stickles.
Ook in de linkerhoek aan de onderkant een dubbele swirl met een pareltje geborduurd en ook daarvan de randjes aangezet met stickles. Aan dit kaartje heel ontspannen zitten werken, dat effect heeft borduren toch wel op mij...lekker friemelen..haha, fijne dag en lieve groetjes Miranda

(de geborduurde swirls zijn van een mal uit de starcollection designed by Petra van Dam PD002 van Marianne Design, uit "de oude doos")
challenge #2: ons borduurkaartenblog