zondag 1 mei 2016

Meimaand..geboortemaand../ The month of May..the month of birth..

Hallooo lieve mensen, het is alweer een week geleden dat ik iets geplaatst heb. Druk...druk..druk en de laatste dagen ook niet zo lekker. Keelpijn, koortsig, grieperig..bleeh, maar gaat wel weer over :) Het wordt tijd dat het voorjaar echt door gaat zetten..misschien de maand mei ?
Het is vandaag de eerste van de maand mei en dus starten we met een nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ en die luidt: "geboortekaart"....

Hello dear people, today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.nl/ and the challenge is a birth-card/card for a newborn. I created a baby-bottle with my Cricut. The dies are from Marianne Design.
Ik vind de papfles van Dutch Doobadoo heel leuk maar aangezien ik die niet in mijn bezit heb heb ik de cricut gebruikt om een papfles te snijden. Die werd óók leuk vond ik....
Het dessin-papier is van CraftEmotions en de stansjes die ik gebruikt heb zijn van Marianne Design.
Boven het medaillon een strik met een knoopje gemaakt waar twee transparante speentjes aan hangen. De tekst-stempel is van Joy en ik heb alle randen van het papier be-inkt met distress-inkt Vintage Photo.
Ik hoop dat jullie het ook allemaal weer leuk vinden om mee te doen. Er is in ieder geval een supergave prijs beschikbaar gesteld door de eigenaar van De Egel, namelijk een cirkelsnijder van Orbis en die werkt fantastisch.....

The price you can win is from Orbis, a circle cutter....
Je hebt weer een hele maand de tijd om mee te doen aan deze "geboorte-challenge" bij http://de-egel.blogspot.nl/. Alvast veel plezier en succes gewenst.

I want to thank you for the nice comments about my last post.
Thanks for dropping by, greetings Miranda

Ik wil jullie nog bedanken voor de vele lieve en leuke reacties op mijn schuifkaart uit de vorige post. Ook was ik blij verrast dat ik met mijn kleine cadeau-doosje tweede ben geworden bij challenge #84 bij Scr@p-Cards Challengeblog. Zó leuk, dank jullie wel nogmaals.
Leuk dat je even langs kwam, fijne zondag en tot blogs....
Lieve groetjes Miranda

*cricut en cartridge "New Arrival",    *dp-Poppy Fields-CraftEmotions 118040/0201,    *stempel-Joy-Noor 6410/0013,
*bijtring-Creatable LR0307-Marianne Design,    *voetjes-Creatable LR0305-Marianne Design,    *Medaillon met hoofdje-Creatable LR0129-Marianne Design,    *distress-ink-Ranger-Vintage Photo,    *organza lint, geruit lint, knoopje, speentjes, plakparels.