donderdag 11 februari 2021

Kerstkaart met een bandje....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke en lieve reacties op mijn kaart met het zeepaardje. Bij die kaart wat het vooral snij-en stanswerk voor het resultaat maar bij mijn kerstkaart voor vandaag is het vooral veel vouwen
Omdat het een soort van pop-up is zit er een bandje omheen om hem dicht te houden...


 Het dessin-papier is van een blok van CraftSensations. Om de sluiting te maken heb ik met de Crop-a-Dile gaatjes gestanst en eyelets in de gaatjes gemaakt. Dit voorkomt dat het papier inscheurt en geeft een mooi afgewerkt resultaat vind ik. Aan het lint twee roestige belletjes gemaakt. De gestempelde tekst voorzien van 3 glittersteentjes.


Als de band eraf gaat vouwt de kaart in het midden open en komt het plaatje tevoorschijn..


En zo ziet de kaart eruit als hij helemaal geopend is. Van binnen buiten het plaatje met stans niets méér geplakt want dan wordt hij zo dik vind ik. Hij blijft mooi uit zichzelf staan en door twee dessins te gebruiken is het toch vrolijk. Het rood-witte papier heeft glitter op de rode lijntjes.


Hier kun je dat een beetje zien. De kerstman is ingelijst in een frame van Joy/Noor waar ik kleine rode glittersteentjes op geplakt heb.
Vind je het leuk om zo'n kaart ook eens te maken dan staat HIER op mijn blog een uitleg met foto's.

Deze kaart link ik natuurlijk bij week 6 van 52 WTC. Daar kun je ook de top 3 van de Kerstballen-challenge vinden.
Ook link ik deze kaart bij Knutsels en Kadootjes waar ze ruitjes willen zien. Het middendeel is een ruitvorm en ruitjespapier gebruikt.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-CraftSensations,     *cirkelstans-Joy/Noor-6002/1599,    *tekststempel-Kars-180013/1103,    *ovaal-Nellie Snellen-MFD 057,   *lint, belletjes, glittersteentjes, correctievloeistof, Crop-a-Dile, eyelets