dinsdag 30 september 2014

1001 wensen van.../1001 wishes of...

Hallo lieve mede-blogsters. Dank jullie wel voor jullie opbeurende woorden. Het doet me wel heel goed hoor om er op deze manier wat lucht aan te geven....Om de gedachten te verzetten ook weer heerlijk zitten freubelen. Ik ben in mijn restjesbak gedoken om een mooie tag voor Danoesja te maken. Deze tag hing aan haar cadeautje ter afscheid van haar baan.
Hello dear people...this tag is made from scraps of papers which are leftovers from previous projects.
The little frame from Melissa Frances was on a tag which I've traced on off-white cardstock. I distressed the edges with a distresser and distressink vintage photo. I did the same on a piece dp.
Het gipsen lijstje is van Melissa Frances en zat op een soort tag. Deze heb ik nagetekend op gebroken wit kaartkarton en uitgeknipt. De randen met de distresser bewerkt en met distress inkt (vintage photo). Nogmaals uit een restje dp geknipt en op dezelfde manier bewerkt. Onderaan een kanten strookje geplakt. Een restje muziekpapier en bloemetjespapier op een stukje ribbelkarton (uit een speculaaspak),wat met acrylverf wit gemaakt is, geplakt.
On the photo's is showing how I've decorated the tag.
Tekst gestempeld op een stukje papier en in het lijstje gedaan. Wat wondgaas, plakpareltjes, vlinders van Dutch Doobadoo en een stukje honingraatkarton van Dutch Doobadoo om het geheel aan te kleden. De vlindertjes zijn met stickles stardust glitterlijm bewerkt en het honingraatkarton met witte acrylverf.
Wat bloemetjes en een stukje touw maken het geheel áf. Het geheel heeft de vintage-achtige/ shabby-chic uitstraling die Danoesja zo mooi vindt. Hij viel gelukkig ook goed in de smaak hihi..pfew..;p
This tag was made for my friend Danoesja who loves this  vintage-style/shabby chic-style and she loved it..pfew..;p
Enjoy your day and thanks for dropping by..
Greetings Miranda

Geniet van deze dag en leuk dat je even langs kwam,
lieve groetjes Miranda
*deze tag doet mee aan challenge # 32 bij het We Love Vintage Challengeblog gebruik vlinders