maandag 15 februari 2016

Pluk de dag.../ Enjoy the day...

Hallo lieve mensen, ja hoor ik kom weer een paar keer achter elkaar bij jullie binnenvallen hihi.
Gisteren heb ik deze beterschapskaart geplaatst omdat er een nieuwe challenge startte op het blog van http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/.

Vandaag ben ik er met de reminderkaart voor de lopende challenge "alles behalve rechthoekig of vierkant" bij http://de-egel.blogspot.nl....

Hello dear people, today a remindercard for the running challenge at http://de-egel.blogspot.nl/ "anything goes but not a square or a rectangle" so I've made an easelcard in the shape of a flower.
Ik heb gekozen om er een bloemvormige easelcard van te maken. De kaart zelf is gemaakt met een nieuwe stans van Precious Marieke.
Het lente-achtige plaatje vond ik er zo leuk bijpassen. Onder het plaatje piept ook nog een bloemvorm in de kleur van haar jurk uit en je ziet nog een stukje lint dat vastgezet is met een pareltje.
Naast het plaatje een mooie dubbele strik met pareldraad, satijnlint en wit losgeweven lint.

I thought that a spring image would look nice on this ;) I've made a bow with pearlthread, ribbon and lace.
Op de onderkant schuin een lintje geplakt wat (vind ik) op kleine bloemknopjes lijkt en daar kan de kaart rechtop achter blijven staan. De tekst "pluk de dag" gestempeld op een banner van Joy.
Verschillende bloemen gestanst en als hartje steeds een plakpareltje gebruikt.

Some different shaped flowers with a pearl as heart and delicate shaped swirls.....
Mooie swirls en lieve vlindertjes die een beetje met stickles glitterlijm bewerkt zijn maken dit lente-plaatje af.

On the tiny butterflies I've used some glitterglue . If you want to play along with the challenge at http://de-egel.blogspot.nl/, it runs till the end of the month. If you need some more inspiration you can also click on http://de-egel.blogspot.nl/.
Thanks for dropping by, enjoy your day.
Greetings Miranda

We hebben al veel mooie creaties binnen bij http://de-egel.blogspot.nl/ maar er kunnen tot het eind van de maand nog veel meer mensen deelnemen. Er is weer een mooie prijs te winnen dus doe gezellig mee. Kun je nog wat inspiratie gebruiken klik dan even door naar http://de-egel.blogspot.nl/.
Mijn teamgenootjes hebben weer superleuke inspiratie-kaarten gemaakt.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij Sr@p-Cards Challengeblog (strik).

Dank je voor je bezoekje, geniet van je dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*kaartmodel-flowery nesting frames-Precious Marieke PM10057,    *plaatje-knipvel snoesje-Marianne Design,    *swirls-Joy-6002/0258,    *banner-Joy/Noor-6002/0386,    *vlinders-Unique,    *stickles glitterlijm-Ranger,    *tekststempel-Amy Design-ADCS10004,     *bloemen-Elizabeth craft designs-Bunch of Flowers-728,    *bloemenlint, lint, pareldraad, plakparels uit voorraad.

PS...Ik doe mee aan een swap die Valerie georganiseerd heeft. Ik werd gekoppeld aan iemand die geen blog heeft en ik heb bovenstaande kaart naar haar gestuurd samen in een pakketje met....
een nostalgisch gehaakte hanger met op de achterkant een gestempelde kerstwens en het zelfgemaakte doosje met inhoud. Dit om een beetje een swap samen te stellen die weerspiegelt wat ik zoal leuk vind om te doen. Ik heb alles afgelopen vrijdag opgestuurd. Wanneer ik iets terug ontvangen heb zal ik dat ook laten zien ;p