dinsdag 5 december 2023

Sketch en embossingpoeder...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn babykaarten. Vandaag op de verjaardag van de sint start er weer een nieuwe challenge bij De Egel. De laatste voor het jaar 2023 want je hebt de tijd tot 4 januari 2024 20:00 Nederlandse Tijd.

Dit keer heeft Erica weer een sketch gemaakt en daarbij moet embossingpoeder/hitte embossing gebruikt worden. Dit is mijn kaart...


Ik vond het een drukke sketch en daarom gegaan voor zwart/wit/goud om rust erin te krijgen. Het engeltje is geëmbost met goudkleurig poeder.
Dit is de sketch...


De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze mooie stans van Crealies ter beschikking gesteld als prijs voor deze challenge..


Leuk toch? Op het blog van De Egel kun je zien hoe mijn teamgenootjes de embossing toegepast hebben en hun mooie kaarten bewonderen.

Sinterklaas bij mijn moeder was erg gezellig, soms een traantje (bij de rijmen) maar vooral veel gelach. De twee achterkleinkinderen , anderhalf en 8 maanden stalen de show en we waren met 17 in totaal dus er was genoeg reuring hihi. Mijn moeder heeft genoten zei ze, heerlijk toch?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda