maandag 20 februari 2017

Bingo bij De Egel.....

Hallo lieve mensen, zo is het een week stil en zo kom ik twee dagen achter elkaar met een kaart. Vandaag start er namelijk weer een nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ en we gaan met z'n allen BINGO spelen 😉. Dit is de bingo-kaart en je mag een rijtje horizontaal, verticaal of diagonaal gebruiken....

Willen jullie er a.u.b wel bijzetten voor welke rij je gekozen hebt?
Ik heb een bendi-card gemaakt en hier kun je onder andere een tutorial vinden., maar als je bij google "bendi-card tutorial" ingeeft krijg je nog veel meer mogelijkheden te zien.
Ik heb het bovenste rijtje horizontaal aangehouden..vlinder-label-knoopjes...
Op de achterste kaart heb ik met 3-d pasta en een sjabloon van bakstenen een hoekje muur gemaakt. In de andere hoek een toef klimop (Craftable CR1253) en bolletjes foam-klei geplakt.
Aan de rand van de flappen heb ik de randpons van Martha Stewart gebruikt.
Op de vlinders (Creatables LR0356 en LR0357) glitterlijm en plakpareltjes gebruikt. De structuurpasta bewerkt met wat donkergrijze chalk om nog meer een baksteen-effect te krijgen.
Ik heb voor jullie hieronder het patroon wat ik gebruikt heb getekend met de maten in centimeters.
De kaart kan plat verstuurd worden, alleen even de tabjes uit de gleufjes halen hihi (zie ook hier)...
Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven. Voor de voorbeelden van mijn teamgenootjes kun je een kijkje nemen op http://de-egel.blogspot.nl/.

Vorige challenge (hartjes) was de deelname weer heel hoog , maar liefst 128 deelnames,  en aan ons de leuke maar moeilijke taak om een winnaar te kiezen, jullie zijn allemaal zo enthousiast en creatief...geweldig.
Ik hoop dat jullie ook graag mee bingo spelen ;p Alvast veel plezier en succes als je besluit mee te doen.
Dit is de mooie prijs die er wederom te winnen valt.....

Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-mix&match style&beauty-CraftSensations(Action),    *tekststempel-Studio Light-stamp BF141,    *label-Craftable CR1212-Marianne Design,    *klimop-Craftables CR 1253-Marianne Design,    *vlinders-Creatables LR0356 en LR0357-Marianne Design,    *muurstencil-Panduro (Pipoos),    *3d-pasta-Reeves,    *chalk-Pebbles,    *randpons hartjes-Martha Stewart,    *lint, glitterlijm, plakparels, memento inkt.