zaterdag 26 maart 2022

Koffie,koffie,lekker bakkie koffie...

 Of een lekker bakje thee natuurlijk hihi. Goedemorgen lieve allemaal op deze zonnige zaterdagochtend. Vandaag viert blogdin Irene (Irene's Scrapbook) haar verjaardag en ik heb deze kaart opgestuurd....


Irene lust namelijk wel graag een bakje koffie en misschien ook weleens thee dus heb ik dat er ook op verwerkt. De cirkelstans is van Marianne Design en ik heb de kleurtjes karton aangepast aan het dessinpapier. Het toepasselijke dessinpapier is van Maja design en heeft de naam "little street café" (2019)


De koffiebeker gestanst uit geel karton en daarna bestempeld met een stempel van Joy (al een oudje). Een lepeltje om te roeren uit zilver karton gestanst en twee lekkere koekjes erbij (ik woon in Brabant hè LOL). Ook het gestempelde "bord" is van Joy.Natuurlijk is het feest en je kunt ook een lekker bakje thee nemen hihi. Ik hoop dat Irene de kaart ontvangen heeft en dat ze een heerlijke feestelijke dag heeft vandaag.
Ik link deze kaart bij Carlin's Kaartenparadijs waar de opdracht is :"niet rechthoekig/vierkant en koffie/thee".

Vandaag verhuizen Tanika en Rik naar hun huis na twee weken klussen. Tim is ook 8 dagen gaan helpen, ik kan dat niet meer maar laat thuis alles verder gaan. Ze hebben heerlijk klusweer en nu verhuisweer, zo fijn. Vandaag en morgen ook heel veel hulp van vrienden . Dainy is dit weekend bij mij dus morgen gezellig even bij opa en oma (mijn ouders) langs en samen lunchen. Zin in.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*Cirkelstans-LR0677-Marianne Design,    *koffiebeker-LR0714-Marianne Design,   * lepeltje-LR0566-Marianne Design,
*koekjes-LR0715-Marianne Design,    *hiep,hiep,feest-Craft Unlimited by Avec-4953027,    *stempelset koffie-Joy-Mery's-6410/0367