dinsdag 1 maart 2016

Candytime...:)

Dit bericht blijft bovenaan staan tot 1 maart. Voor nieuwe creaties even verder scrollen dus..;p

Hallo lieve allemaal, tot mijn verbazing zag ik in mijn berichtenlijst dat ik al 493 posts heb geplaatst.
Toen ik begon met bloggen was het eigenlijk iets om over mijn "computervrees" heen te komen en ik had eerlijk gezegd geen idee dat ik het zo leuk zou gaan vinden om achter de computer te gaan zitten.
Ik had dus ook geen benul over hoe lang ik dit zou blijven doen....nog heel lang hoop ik...LOL.
Omdat mijn 500ste blogpost er dus binnen afzienbare tijd aan zit te komen leek het mij leuk om dan een candy weg te geven.
Ik heb een voorjaarsachtig/zomers pakketje samengesteld.......
Wil je meeloten voor de candy dan hoef je alleen hieronder een reactie te geven. Verder niets...
Lieve groetjes Miranda

Hoera in CAS.../ Hurray in CAS...

Hallo lieve allemaal en wat leuk dat er weer nieuwe bezoekers van mijn blog zijn. Gezellig...hoe meer zielen hoe meer vreugd, en als je een reactie achterlaat is het voor mij gemakkelijk je blog te vinden, en kom ik ook aanwaaien..hihi.
Allereerst een heel leuk nieuwtje...ik heb de bloghop van Joy-crafts gewonnen. Ik ben zo benieuwd wat ik gewonnen heb. Als het binnen is laat ik het jullie weten...jippie yeh ;p

Vandaag 1 maart alweer, dat betekent twee dingen: vandaag sluit mijn candy en vanavond ga ik een winnaar trekken die ik 3 maart bekend maak EN een nieuwe challenge bij De Egel gaat van start !
De challenge voor maart is "maak een CAS of een vintage-creatie"....ik heb gekozen voor CAS....

A new challenge at http://de-egel.blogspot.nl/:  make a CAS or a vintage card/ creation. I choose CAS for this one....
CAS staat voor clean and simple, clean omdat er vaak grote delen blanco zijn maar dat simple valt mij in ieder geval nog vaak tegen, zó simpel is het nu ook weer niet...LOL
Ik heb de gave stempel "Eline's brush" van Marianne Design gebruikt. Twee keer de brush-strokes gestempeld en de verfspatten. Daaroverheen het medaillon wat ik met witte gelpen wat details heb gegeven. In het medaillon de tekst gestempeld.

Nog een foto buiten genomen.....
This photo is taken outside....
De leuke hoeken zijn trouwens gemaakt met een hoekpons van de Hema. Er zitten twee verschillende in een verpakking voor € 4,00. Ik kon dit niet laten liggen haha. De kleurtjes karton aangepast aan de gekozen inkt en wat sequins om het geheel feestelijk af te maken.
Doen jullie weer gezellig mee ? Afgelopen challenge waren er ook meer dan 140 deelnemers, zó gaaf. Dit zijn de prijzen die er te winnen zijn deze challenge van http://de-egel.blogspot.nl/ :
These are the prizes you can win at http://de-egel.blogspot.nl/ Great, don't you think ?
Thanks for dropping by, greetings Miranda 

Super toch...?
Heb je nog inspiratie nodig voor CAS of vintage klik dan even door naar http://de-egel.blogspot.nl/.
Succes en veel plezier vast.
Lieve groetjes Miranda

*stempel Eline's brush-Marianne Design-ec0162,    *ovaal stempel-Precious Marieke-springtime-pmcs10008,    *tekst-stempel-Amy Springdesign-ADCS 10003,    *kruisjespons hoek-Hema,    *inkt-Archival -Viridian en Magenta hue-Ranger,    *stazon-jet black,     *regenboog-pailletten.