donderdag 12 maart 2020

Gelifte eigen kerstkaart (week 11).../ Cased Christmascard week 11...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart die ik voor Daphne maakte. Altijd een feestje om te lezen...
Bij Mijn Hobbyhonk Challenges loopt de challenge om een kaart te liften die je twee jaar geleden (of langer) zelf gemaakt hebt. Het leek me leuk om daar een kerstkaart voor te gebruiken :) het is tenslotte de dag van https://52weekstochristmas.blogspot.com/.
We zitten alweer in week 11:


Dit is de nieuwe kaart, een modernere /strakkere versie van deze kerstkaart uit 2016:

Hello dear people, today a replica in a modern version from the card below (2016):


Dezelfde poinsettia's, takjes en dennenappels etc gebruikt. Ook het ribbelkarton, wondgaas, vellum en glitterlijm komen terug.
Leuk om eens tussen mijn oude kaarten te neuzen.

This is a challenge running on this blog, I used almost all the same dies and other materials.

Op het blog "52 weeks to Christmas" vind je vandaag ook de uitslag van de "stippen-challenge". Er waren vele mooie inzendingen en het was moeilijk kiezen hoor. Gefeliciteerd aan de dames die genoemd zijn.

Ik ga zo naar mijn vader om een koffer met kleren in te pakken voor mijn moeder. Zij is na een plotselinge operatie en verblijf van bijna twee weken in het ziekenhuis overgeplaatst naar een zorghotel. In de thuiszorg heerst code rood en is geen hulp aan huis mogelijk. Aangezien ze een hele diepe uitgebreide wond heeft die twee keer per dag verzorgd moet worden was dit een andere optie.
Mijn schoonvader is net vorige week thuis gekomen na een verblijf vanaf 18 januari in het ziekenhuis en op een zorg-afdeling. Het is best zwaar om overal hand-en spandiensten zoals wassen/strijken/boodschappen/bezoekjes te verrichten en ik merk dat ik een beetje op aan het branden ben.
Ik wilde dit even delen met jullie want waarschijnlijk plaats ik even wat minder berichten.

Wat wél leuk is, ik zag pas nog dat mijn 1000-ste blogbericht eraan zit te komen en ik zal eens over iets leuks na gaan denken om dat samen met jullie te vieren ;P

Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*https://52weekstochristmas.blogspot.com/2020/03/kerstkaart-week-11-en-uitslag-challenge.html
*https://mijnhobbyhonkchallenges.blogspot.com/2020/02/mhh-challenge-19-liften-maar.html