dinsdag 26 april 2022

Foto-inspiratie...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige posts.  Blogger doet wel vaker vreemd dus ik ga gewoon verder, nu zijn er weer nieuwe reactie"formulieren", ook bij mij terwijl ik niets verandert heb. Toch knap hihi..

Laatst liet ik jullie de foto zien van de pauw opgemaakt uit viooltjes in de kasteeltuinen van Arcen..


Toen zag ik bij Carlin's Kaartenparadijs de reminder en dacht ik, ik ga een pauw uit bloemetjes maken..


Ik heb hiervoor de pauw van Amy Design gebruikt en hem uit wit, paars en geel cardstock gestanst. Vervolgens ben ik gaan knippen en plakken om de staart in gekleurde laagjes op te kunnen bouwen.
Daarna ben ik heel veel bloemetjes gaan stansen met een bloemenstansje van Joy. Daar zitten verschillende bloemen in dus ik moest heel veel stansen om genoeg dezelfde bloemen in de drie kleuren te krijgen.


Op een achtergrondpapier geplakt met wolken en gras. Nog wat extra graspolletjes (Marianne Design) gestanst en erbij geplakt. 
Het oogje van de pauw is met glossy accents bewerkt. In de gekleurde bloemetjes met witte gelpen een hartje getekend en in de witte bloemetjes een klein strass-steentje geplakt.
Er staat geen tekst bij want zonder tekst is onderdeel van deze challenge bij Carlin's Kaartenparadijs. Er is nog genoeg ruimte om die eventueel later toe te voegen ;)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda