donderdag 21 september 2023

Kerstkaart week 38...

 Hallo lieve mensen, hier ben ik alweer want het is natuurlijk kerstkaartendonderdag bij 52 WTC en dit is de kaart die ik maakte....


Ik heb de september sketch gebruikt van "Cheerful Sketches Challengeblog". Het plaatje is een cardtopper van "the Hobbyhouse" en is door Mo Manning ontworpen. Ik heb de achtergrond lichtblauw gemaakt met chalk en zoals je ziet gaan de eerste sneeuwvlokjes net vallen. Het dessinpapier is van Marianne Design en heb ik steeds op rood gemat. De opengewerkte sterrenrand aan de bovenzijde is een oudje van de Action.


Op haar muts en op de grond wat glitterlijm gebruikt. De sneeuwvlokjes zijn gemaakt met rondjes uit een stickervel. Ik heb de "rommelige" poinsettia van Marianne Design gebruikt om de rechte vlakken wat te doorbreken. Ik heb hem in 3 laagjes opgewerkt voor ik het hart en het sterretje plaatste.
De tekst is van Crealies, Feestdagen zit aan elkaar maar heb ik losgeknipt. De vallende sterren komen uit de rand aan de bovenkant die ik nogmaals uit wit karton stanste. de rand bewaar ik nog even hihi.

Heb je ook een kerstkaart voor deze week gemaakt dan kun je die tot vanavond 23:59 uur linken bij http://52weekstochristmas.blogspot.com/.


Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs .
Lieve groetjes Miranda