zaterdag 23 april 2022

Je hebt wat te vieren...

 Hallo lieve mensen, vandaag kom ik met een kaart die ik zomaar voor de voorraad heb gemaakt. Ik was bezig met de kerstkaart van het hondje in de tas als kerstverrassing toen deze variant met het tasje door mijn hoofd schoot...


Dames genoeg waar ik deze kaart naar toe kan sturen dus hij zal niet lang in het bakje zitten hihi. Het dessinpapier is van CraftSensations. Het tasje gestanst uit zwart karton, op goudkleurig karton geplakt en uitgeknipt zodat het goud door de gaatjes blinkt. Ook de borderrand uit goudkleurig karton gestanst.


Uit het tasje heb ik wat roze tissue-papier laten steken zoals vaak bij cadeautasjes van de parfumerie wordt gedaan. De tekststempel was een beetje "kaal" dus met stift de tekeningetjes gemaakt. Aan het gouden hengsel ook een goudkleurig hartje gehangen. Op het strikje en de parfumfles een zwarte glittersteen geplakt. "Koko" is natuurlijk met een knipoog naar "Coco Chanel"en het zijn plaklettertjes .


Dit is natuurlijk een dame die ook van lipstick en poeder houdt dus dat mocht ook niet ontbreken op deze kaart.

Tim moet dit weekend werken dus heb ik lekker knutsel- en leestijd gepland voor mezelf.
Oh ja, donderdag was ik reacties aan het plaatsen totdat Blogger ineens besloot dat het genoeg was. Ik kreeg de melding: "U heeft het maximum aan reacties geplaatst vandaag, probeer het morgen opnieuw", dit heb ik nog niet eerder gehad. Jullie wel? Ik vond het vervelend want op Kerstkaartendonderdag wil ik bij iedereen reageren.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* dessinpapier-CraftSensations-Capture Moments,   *tasje-CCL-FR-CD173-Creative Craftlab-Studio Light,   *border-Joy/Noor-6002/1604,   *lipstick/poederkwast-LR0704-Marianne Design,   *parfumfles-LR0759-Marianne Design,   *cirkels-Nellie Snellen-MFD055,   *tekststempel-CS1087-Marianne Design,    *plaksteentjes, plakletters, tissuepaper