maandag 27 september 2021

De herfst zet in...

 Hallo lieve mensen, dat is de titel die ik net op Weeronline las. En laat die titel nu mooi passen bij mijn kaart voor vandaag hihi. Bij het Lift Challengeblog loopt een challenge om een cirkelkaart te maken waarvan de bovenste helft van vellum is gemaakt. Ik heb er een herfstkaart van gemaakt met veel pompoenen.


De foto is buiten genomen en zoals je ziet op de achtergrond scheen het (herfst)zonnetje. Dit doet die mooie warme kleuren nog meer uitkomen vind ik.

Het dessinpapier is uit een paperpack van Noor Design/Joy en heet "Crunchy Leaves". De plaatjes en blaadjes heb ik allemaal uitgeknipt om laagjes op te kunnen bouwen, in het echt geeft dat een mooi effect. Bij één pompoen een strikje van scrappersfloss gemaakt.
De cirkel aan de achterzijde een beetje afgesneden zodat er een recht rustvlak ontstaat. Op de manier gaat de kaart niet kantelen als je een zijde wat voller beplakt dan de andere zijde.

Bij verschillende challenges vragen ze herfst en of pompoenen dus even kijken of ik deze kaart ook elders kan linken.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag/avond en tot donderdag bij 52 weeks to Christmas :)
Lieve groetjes Miranda

*http://liftchallenge.blogspot.com/: tot vrijdag 15 oktober
*http://carlinskaartenparadijs.blogspot.com/2021/09/challenge-38-september.html: ik heb pompoenen gebruikt en de kleuren oranje en groen en het vellum oogt grijs.